Transferuri către București

Transferuri în Taxi, Minivan Taxi sau Autocar privat spre și dinspre Aeroporturile din București - rezervați în avans blocând costul și evitând surprizele la destinație.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 7 persoane
Pe persoană
pentru 12 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română + 40 316 300 214

BLOCAȚI PREȚUL

Spre deosebire de taxiurile locale acum știți costul în avans, fără surprize o data ajuns la destinație

ȘOFERI EXPERȚI

Toate vehiculele noastre sunt conduse de șoferi autorizați și cu experiență

REZERVAȚI ȘI ECONOMISIȚI

Servicii profesionale la un cost accesibil

DIVERSE AUTO DISPONIBILE

Taxi, Navete și Autobuze disponibile 24 ore

NU PLĂIȚI TOTUL ÎN AVANS

Avantaje: plătiți în numerar direct șoferului

TAXI BUCUREȘTI

REZERVĂRI DE TAXI ÎN BUCUREȘTI

Taxi București

O vacanță liniștită și memorabilă în capitala Romaniei începe în cel mai bun mod posibil cu primul transport de la aeroport, deci cu un serviciu taxi, economic și cu șofer privat, la o rata fixă.

Bucureștiul, capitala României și principalul centru economic și industrial, se află în sudul țării.

În ciuda numeroaselor prejudecăți și a trecutului său dificil, Bucureștiul este astăzi o capitală emergentă care s-a integrat perfect în țesătura europeană și se află în plină dezvoltare economică.

Numit și "Micul Paris", oferă vizitatorilor o gamă largă de atracții, precum și o viață de noapte intensă...

Pentru cei care vor să viziteze acest frumos oraș, nu trebuie să rateze următoarele locuri:

  • Palatul Parlamentului: simbol al comunismului, impresionant pentru mărimea sa se situează pe locul al doilea între cele mai mari clădiri din lume, imediat după Washington Pentagon.
  • Ateneul Român: una dintre cele mai vechi clădiri ale Bucureștiului, situat în centrul Bucureștiului, cu o capacitate de 600 de locuri.
  • Arcul de Triumf: copie mai mică a arcului omonim din Paris, construit cu ocazia independenței României în 1878.

Distanțe Aeroportul Henry Coandă - București

Capitala României are două aeroporturi: Aeroportul Băneasa și Aeroportul Henri Coandă. Cu toate acestea, cel important este cel din urmă, numit și Otopeni, după numele orașului în care se află. Este situat la aproximativ 16 km nord de București, unde peste 10 milioane de pasageri trec prin acest aeroport în fiecare an.

Principalele distanțe între Otopeni și unele puncte de interes

  • Aeroportul Otopeni (Henri Coandă) - Palatul Parlamentului: pentru a ajunge la acest simbol al Bucureștiului, cei 17 km vin parcurși în aproximativ 40 de minute în mașină și fără trafic.
  • Aeroportul Otopeni - Ateneul Român: doar 16 kilometri separă aceste două locații, iar pentru a ajunge la Universitate durează 25 de minute, pe șoșeaua E60, care este cel mai rapid traseu.
  • Aeroportul Otopeni - Arcul de Triumf: în numai 12 km și 15 minute puteți avea sentimentul de a se afla în Paris ajungând la Arcul de Triumf. Traseul recomandat este, de asemenea, pe șoșeaua E60.

Costuri indicative de la aeroportul din București

Taxi București 1-3 pasegeri 6-8 pasegeri
De la Aeroportul Henri Coandă până la Palatul Parlamentului de la 22€ de la38€
De la Aeroportul Henri Coandă până la Ateneul Român de la23€ de la39€
De la Aeroportul Henri Coandă până la Arcul de Triumf de la24€ de la40€

Rezervați acum

Distanțe Aeroportul Băneasa - București

Al doilea aeroport al Bucureștiului este Băneasa și este dedicat lui Aurel Vlaicu, primul aviator român.

Aeroportul este situat în nordul Bucureștiului, în cartierul Băneasa, la aproximativ 9 km de centrul orașului. Traficul de pasageri pe acest aeroport este în jur de 12 milioane de persoane pe an.

Principalele distanțe dintre Băneasa și unele puncte de interes

  • Aeroportul Băneasa - Palazzo del Parlamento: aceste locuri se află la 10 km unul de celălalt, iar călătoria durează doar 23 de minute (cu mașina și fără trafic).
  • Aeroportul Băneasa - Ateneul Român: pentru a ajunge la destinație este recomandabil să mergeți pe Șoseaua București-Ploiești / DN1 / E60. Sunt doar 9 km și durata călătoriei este de aproximativ 20 de minute.
  • Aeroportul Băneasa - Arcul de Triumf: 6 km pentru a ajunge la această atracție magnifică în numai 10 minute

Transportul în București

Rețeaua de transport public din București poate fi considerată eficientă. Foarte completă cu tramvaie, troleibuze, autobuze și metrou. În special, subteranul funcționează foarte bine, deoarece este destul de recent și are 4 linii marcate de culori diferite.

Pentru a descoperi pe deplin ceea ce oferă capitala României, puteți să cumpărați Bucharest City Card și veți beneficia de reduceri la muzee, magazine și restaurante.

Cei care decid să viziteze în orașul cu transportul public pot obține o imagine de ansamblu asupra rețelei publice vizitând site-ul oficial al transportului public din București.

Orașului poate fi vizitat și cu autobuzului panoramic, care este valabil până la ora 22:00 și este chiar ieftin. Cu toate acestea, indiferent de mijloacele de transport pe care alegeți să le utilizați, nu veți ajunge niciodată direct la destinație sau cazare fără să trebuiască să schimbați mijloacele de transport.

Taxi Minivan și autobuz spre București

Serviciul Taxileader.net de la aeroporturile Bucureștiului

Pentru toți cei care ajung în capitala română și doresc să-și petreacă vacanțele fără griji vă recomandăm un transfer de taxi privat spre și dinspre aeroporturile Bucureștiului prin completarea unui simplu formular. După efectuarea rezervării veți primi confirmarea imediată și veți primi un e-mail suplimentar cu 2 zile înainte de transfer. Acest e-mail va conține un număr de urgență care va fi utilizat în cazul oricăror probleme care ar putea apărea. Șoferii noștri așteaptă clienții la punctele specifice de preluare, adică zona de sosiri în aeroporturi și în recepție în cazul hotelurilor. Clienții vor recunoaște șoferul după semnul cu numele lăsat în rezervare.

De ce să alegeți Taxileader.net

Alegerea transportului cu Taxileader.net înseamnă a se baza pe o companie care oferă doar cele mai bune condiții clienților săi: profesionalism și confort în primul rând.

Rezervarea unui taxi în București cu Taxileader.net este avantajoasă din mai multe motive: călătoriți cu șoferi selectați, cu o autorizație validă pentru a efectua acest tip de transport; costul serviciului este cunoscut în prealabil, evitând astfel surprize neplăcute odată ajunși la destinație; serviciu informații clienți oferit în diferite limbi. Vă recomandăm să vă rezervați transferul în avans, astfel încât să vă puteți bucura de vacanța în pace.

Rezervați acum și economisiți

Autor: Luca d'Alessandro. Tradus: Liana

Distanța pe harta dintre aeroportul Otopeni-Henri Coandă și București.

Copyright © 2013-2018 Taxileader.net™. All rights reserved. Bytigo ARL