Informații și sfaturi privind rezervarea efectuată

Odată ce rezervarea a fost făcută, veți primi un e-mail de confirmare. În partea de jos a textului acestui mesaj este un link, clicând acest link pe se va deschide pagina privată a rezervării dvs. Aici găsiți un rezumat al rezervării dvs. Această pagină se va actualiza automat în baza modificărilor efectuate.

Cu un al doilea e-mail de confirmare, cu 48 de ore înainte de transfer, veți primi numărul de URGENȚĂ, la care puteți trimite un SMS DOAR în caz de întârzieri, anulări ale zborurilor sau în caz de evenimente neprevăzute. Acest număr este de asemenea vizibil în rezumatul rezervării, vizibil accesând link-ul deja menționat. Pentru rezervări făcute cu mai puțin de 48 de ore în avans, numărul de URGENȚĂ va fi trimis cât mai curând posibil, în funcție de disponibilitatea parcului auto. Numărul de URGENȚĂ poate fi trimis prin SMS la numărul de telefon furnizat pe pagina de rezervare.

Anulările sau modificările cu mai puțin de 24 de ore înainte de călătorie trebuiesc făcute cu un SMS sau sunând la numărul de telefon de URGENȚĂ, indicând numărul de rezervare. Vă reamintim că pentru anulări sau modificări Termenii și condițiile trebuiesc întotdeauna respectate. De asemenea, vă reamintim că modificările cu privire la transfer, comunicate mai puțin de 24 de ore în avans, se pot efectua în funcție de disponibilitatea parcului auto.

Pentru cererile de ANULĂRi sau MODIFICĂRI cu mai mult de 24 de ore înainte de transfer, vă rugăm să folosiți pagina Contact, comunicând codul de rezervare și noile datele. Transferurile care urmează să fie efectuate SÂMBĂTA, DUMINICA și LUNEA pot fi modificate în acest mod numai până VINERI înainte de ora 15:00.

Odată cerute diverse modificări este necesar să verificați rezervarea dvs. pentru a vă asigura că acestea au fost efectuate. Dacă solicitați o modificare în mod incorect vor fi întârzieri semnificative în a primi un răspuns.

Clienții sunt singurii responsabili de informațiile comunicate (numere de telefon, adrese, numărul de pasageri și bagaje, orarul de zbor, probleme de Roaming). În cazul în care s-au furnizat informații incorecte cu privire la unul dintre aceste puncte sau în cazul în care nu se respectă Termenii și condițiile companiei noatre, Taxileader.net va avea dreptul de a încărca întreaga sumă a serviciului pe cardul lăsat în garanție. Vă reamintim că înainte de a rezerva ați acceptat Termenii și condițiile noastre.

RECOMANDĂRI:

Următoarele recomandări sunt valabile pentru transferuri de dus sau de întors, pentru clienții preluați la aeroport, precum și pentru clienți preluați într-un alt loc.

  • În aeroport: șoferul vă va așteapta în interiorul aeroportului, la poarta sosiri, cu o pancardă cu numele dvs.
  • În momentul aterizării vă rugăm să vă conectați mobilul, În caz de necesitate compania de transport vă va contacta.
  • În cazul în care ajungeți înainte de ora stabilită sau nu vedeți șoferul dvs., vă rugăm să nu vă îndepărtați de punctul de întâlnire; șoferul poate fi în imediata apropiere. În acest caz, puteți apela sau trimite un SMS la numărul de Urgență.
  • În cazul în care ați aterizat înainte de ora prevăzută vă rugăm să nu vă îndepărtați de punctul de întâlnire; șoferul poate fi în imediata apropiere. În maxim 10 minute după ora indicată în formularul de rezervare, șoferul va putea intra în aeroport.
  • Din motive de siguranță, vă sfătuim să confruntați numărul rezervării dvs. cu șoferul atunci când îl întâlniți. În acest mod nu riscați să vă urcați în taxiul greșit.
  • Reamintim clienților care au rezervare dus-întors, că e-mail-ul de confirmare este valabil pentru ambele transferuri, dar numărul de urgență poate varia.
  • În unul din cazurile în care clientul uită să anuleze rezervarea, nu se prezintă la data, la ora și locul stabilit sau orice alt caz prevăzut în Termenii și condițiile acceptate în momentul rezervării, TaxiLeader are dreptul să perceapă valoarea totală a transferului de pe cardul dvs. de credit lăsat în garanție.

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.