Taxi Paris

Tranporturi în Taxiuri și Autocare particulare dinspre aeroporturile Parisului și invers, serviciu Taxi activ 24/24 ore pe tot parcursul anului. Prețuri fixe, indiferent de distanță, mai ieftin și mai comod decât transportul în comun.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxiul nu este bun? Economisiți cu naveta.

Taxi Paris

Rezervați un Taxi particular la oricare din aeroporturile Parisului

Taxi ParisDe ce taxiul şi nu transportul în comun? În special în marile capitale, ca în cazul de faţă Parisul, aeroporturile nu sunt în oraş, ci la periferie, la o distanţă de cel puțin 20 km de centrul oraşului.

Majoritatea punctelor turistice se găsesc în centrul oraşului, unde şi preţurile hotelurilor sunt mult mai costisitoare, deci Turistul alege un zbor low cost, un hotel mai departe de centru şi foloseşte transportul în comun, încercâd în acest mod să economisească bani, dar în vacanţă timpul zboară mult mai repede şi spre sfârşitul vacanţei îşi dă seama că nu a vizitat nici măcar un sfert din frumosul Paris. Cu ajutorul nostru, în taxi se poate face transferul de la aeroport direct la hotel şi invers, se poate vizita oraşul şi se pot obţine o mulţime de alte informaţii apelând la serviciile companiei noastre. Contactând Serviciului Clienţi în limba română, Turistul nu mai are probleme de comunicare, iar vacanţa devine un lucru plăcut şi nu o problemă.

Prețuri indicative pentru taxi din Paris către aeroporturi

Taxi Paris 1-4 pasageri 5-8 pasageri
Aeroportul Orly de la 58€ de la 78€
Aeroportul Charles de Gaulle de la 61€ de la 78€
Aeroportul Beauvais de la 116€ de la 127€

Odată ajunşi la aeroport, şoferul nostru vă aşteaptă deja cu o pancardă cu numele dvs. şi vă poartă la destinaţie fără probleme. Un alt avantaj, cu noi stiţi dinainte care va fi costul taxiului. Website-ul nostru vă dă posibilitatea să calculaţi înainte preţul exact al taxiului, în acest mod nu aveţi nici un fel de surprize când veţi ajunge la destinaţie. Aveți posibilitatea să calculați pe pagina noastră distanța dintre oricare din aeroporturile Parisul și destinația dorită făcând click pe link-urile următoare :

Profitând de serviciile noastre, este suficient să plătiți un mic avans cu cartea de credit, iar restul îl plătiți direct șoferului în numerar. Puteți solicita plata integrală a serviciului în avans, însă în acest caz este necesar să plătiți prin transfer bancar cu cel puțin 5 zile înainte de transfer. Prin sistemul nostru, este posibil să se calculați distanțele și timpul de călătorie între aeroporturile pariziene și atracțiile principale ale capitalei franceze; calculul privind utilizarea unui taxi privat în condiții normale de trafic.

Mai jos sunt câteva exemple:

  • Aeroportul Charles de Gaulle - Turnul Eiffel: 31 kilometri în 47 de minute pe A1, față de 39 km în peste 1 oră pe A3;
  • Aeroportul Charles de Gaulle - Disneyland Paris: cel mai rapid traseu este A104, care vă permite să ajungeți la destinație în 36 de minute, în ciuda faptului că distanța dintre cele două locuri este de aproximativ 44 km, comparativ cu 33,4 km în 45 de minute, dacă alegeți D212, unde traficul este mai lent;
  • Aeroportul Charles de Gaulle - Champs Elysées: 30 km în 45 de minute pe A1, în timp ce pe A3, 38 km în aproximativ 1 oră;
  • Aeroportul Orly - Turnul Eiffel: cea mai rapidă rută este BD Périphérique, care vă permite să ajungeți la destinație în 25 de minute;
  • Aeroportul Orly - Disneyland Paris: pe autostrada A4 ajungeți la cel mai faimos parc de distracții din Europa în 35 de minute, la 48 km de aeroport;
  • Aeroportul Orly - Champs Elysées: pentru a parcurge o distanță de 23 km, este nevoie de aproximativ 30 de minute cu BD Périphérique, o rută mai rapidă decât autostrada E5 pe care o distanță de 18 km durează 33 de minute.

În cele din urmă, pentru cei care au aterizare în Beauvais, cel mai îndepărtat aeroport de la Paris, aici sunt principalele distanțe:

  • Aeroportul Beauvais - Turnul Eiffel: cel mai rapid traseu 95 km parcurs în aproximativ 1 oră și 25 de minute pe A16, față de A1, de 113 km parcurs în 1 oră și 38 de minute;
  • Aeroportul Beauvais - Disneyland Paris: alegând A16, cu trafic regulat  puteți să parcurgeți cei 125 km care separă cele două locuri în 1 oră și 35 de minute;
  • Aeroportul Beauvais - Champs Elysées: singurele autostrăzi care leagă aeroportul de centrul Parisului sunt: A16, care vă permite să acoperiți 95 km în 1 oră și 21 de minute și A1 care prelungește timpul de călătorie.

Cei care aleg să efectueze un transfer privat de la aeroport, cunosc diferența dintre transportul public și trasnportul cu un serviciu privat în relaxare completă până la cazarea. De fapt, vacanțele trebuie să fie numai despre relaxare, vizitarea și cunoașterea noilor locuri. Pentru a vă întoarce acasă, cu o mulțime de amintiri interesante de împărtășit cu prietenii și familia, este important să vă organizați călătoria în avans.

Nu numai rezervarea unui taxi de pe orice aeroport din Paris, vă va ușura vizita, dar organizând totul din timp veți economisi timp și bani. Din acest motiv, este recomandat să rezervați în avans diverse servicii, cum ar fi ghiduri turistice locale în limba română, bilete la diverse atracții din Paris, în mod de a evita apoi cozile la intrare. În plus, dacă doriți să economisiți bani pentru transportul în aeroport, este disponibil și serviciul de navete pentru Paris, transport partajat cu alte persoane (maxim 8), care vă asigură transportul până la cazare. Descărcați gratuit Informațiile PDF privind transportul din Paris.

Pentru cei care călătoresc spre Disneyland

Vizitatorii parcului tematic Disneyland Paris pot de asemenea rezerva unul dintre următoarele servicii:

Pentru vizitatorii Parisului care doresc mai multe informații despre orice tip de transport, site-ul ratp este disponibil acolo unde este posibil să aveți în timp real statutul tuturor tipurilor de transport public în capitala franceză.

Rezervați un transfer completând formularul de pe această pagină

Taxi Minibus și Autocar Paris

De multe ori s-a verificat că un turist s-a urcat într-un taxi de la unul din aeroporturile Parisului fără să ştie în avans costul exact al drumului şi când a ajuns la destinaţie i s-a cerut un preţ mult mai mare decât cel afişat pe website.

Cu serviciul oferit de noi, în momentul angajării taxiului, clientul ştie deja care este costul transferului şi primeşte din partea companiei nostre un e-mail care confirmă preţul deplasării cerute.


Autor: Luca d'Alessandro Tradus: Liana.

Amplasarea pe harta a celor trei aeroporturi din Paris: Charles De Gaulle, Le Bourget și Orly. Beauvais este situat la aproximativ 80 km de Paris.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.