Taxi Fiumicino

Informații și prețuri pentru taxiurile din Fiumicino. Rezervați un taxi de la aeroportul Fiumicino și blocați prețul.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 5 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

TAXI FIUMICINO

REZERVĂRI DE TAXI LA AEROPORTUL FIUMICINO

Taxi Fiumicino

Pentru cei care vor să se bucure pe deplin de vacanța lor la Roma și doresc să nu aibă nici un fel de probleme. Din acest motiv, vă recomandăm să alegeți serviciul de taxi de la aeroportul Fiumicino pentru a petrece zile de neuitat. Roma, numită "orașul veșnic", este capitala Italiei și cea mai populată municipalitate din peninsula în formă de cizmă, cu aproximativ 2 900 000 de locuitori.

Mărturii ale unei istorii de o mie de ani, ar dura ani pentru vizitarea tutturor vestigiilor Romei. Capitala este practic un muzeu în aer liber, cu numeroasele sale monumente. Dar Roma este mult mai mult: gândiți-vă doar la cartierele sale populare (cum ar fi Trastevere sau Ghetoul evreiesc), plajele Ostia din apropiere, mai degrabă decât complexul urban relativ recent al Cartierului EUR. Prin urmare, Roma oferă o gamă largă de atracții turistice pentru toate gusturile.

Ne limităm să menționăm doar câteva din numeroasele locuri de interes:

  • Colosseumul, simbolul orașului și unul dintre cele mai renumite monumente din lume, și unul din site-urile Patrimoniului Mondial UNESCO. Pentru a ajunge la această minune cu mașina, de la aeroport pentru cei 31 de km aveți nevoie de aproximativ 40 de minute pe autostrada A91.
  • Panteonul, faimosul templu păgân, care găzduiește în prezent mormintele regilor italieni și cel al pictorul Raphael, se află la aproximativ 30 km de Fiumicino parcurși în 35 de minute (în absența traficului).
  • Muzeele Vaticanului, cu camerele lor nesfârșite și colecțiile neprețuite de opere de artă, sunt vizitate de aproximativ 18 de milioane de oameni în fiecare an. De la aeroportul Fiumicino, pe autostrada A91, este posibil să ajungeți în aproximativ o jumătate de oră, acoperind aproximativ 30 km.

Aeroportul Fiumicino

Șofer Privat Fiumicino

Aeroportul internațional Fiumicino, numit de fapt "Leonardo da Vinci", este situat în municipiul Fiumicino, la aproximativ 30 km de centrul Romei. Cei care planifică o excursie în capitală pot ajunge cu unul dintre numeroasele zboruri care aterizează la cel mai important aeroport al său. Este suficient să spunem că 105 companii aeriene din întreaga lume operează pe Fiumicino, iar acest  aeroport roman este centrul companiei Alitalia și al companiei spaniole low-cost Vueling.

În plus față de serviciile obișnuite oferite de majoritatea aeroporturilor, cel din Fiumicino oferă mai mult. Vorbim despre servicii specifice pentru familii, cum ar fi parcările roz, zonele de joacă pentru copii, cărucioarele și restaurantele cu meniuri pentru copii.

Cum să ajungeți de la aeroportul Fiumicino până în centrul orașului

Aeroportul "Leonardo da Vinci" este foarte bine conectat de centrul Romei și se poate ajunge cu ușurință fie cu trenul, fie cu autobuzul.

În primul caz, cel mai rapid tren este Leonardo Express, care circulă între aeroport și stația Termini. Este nevoie de doar 35 de minute pentru a ajunge la destinație, deoarece nu există opriri. Singurul dezavantaj al acestui mijloc de transport este prețul biletului: până la 14 EUR pe persoană. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că, atunci când ajungeți la stația Termini, cu siguranță va trebui să luați un alt mijloc de transport pentru a ajunge la cazare.

Autobuzele sunt mult mai ieftine, costurile variind între 4 și 8 €, chiar dacă o călătorie durează aproximativ o oră. Există 5 companii care se ocupă de transportul turiștilor de la aeroport spre Roma. În mod evident, autobuzele ajung într-un anumit punct al orașului, deci și în acest caz va fi necesar să folosiți alte mijloace de transport spre a ajunge la destinația finală.

Alternativ, poate fi luat un taxi public (alb) chiar din stația de taxi a aeroportului, dar după ce ați așteptat la o coadă destul de mare. În plus nu cunoașteți prețul în avans, serviciul de taxi public taxează în funcție de durata călătoriei, deci puteți risca să întâlniți șoferii necinstiți care prelungesc drumul și, prin urmare, costul serviciului.

Sfatul nostru este să acordați atenție tipului de vehicul, pentru ca există numeroase taxiuri neoficiale (ilegale), dar pot fi identificate totuși cu ușurință, deoarece nu sigla Primăriei Roma și numărul licenței pe portiere.

Cost indicativ Taxi de pe aeroportul Fiumicino

Taxi Fiumicino 1-5 pasageri 6-8 pasegeri
De la Aeroportul Fiumicino până la centrul Romei da 41€ da 56€
De la Aeroportul Fiumicino până la Aeroportul Ciampino da 62€ da 73€


Serviciu Taxi spre și dinspre aeroportul Fiumicino cu taxiul privat

Pentru cei care se vizitează un oraș atât de mare, pierderea este foarte ușoară. Oricum cea mai bună și la îndemână soluție pentru a vă ajunge la destinație este: un taxi privat spre și dispre aeroportul din Fiumicino. Să profitați de această oportunitate este foarte simplu: faceți rezervarea online prin formularul corespunzător din această pagină, veți avea cunoaște imediat costul real al serviciului împreună cu distanța exactă și timpul mediu de călătorie. În acest fel veți evita surprizele neplăcute și stresul.

Avantajele serviciului Taxileader.net

Pentru a optimiza timpul disponibil, un șofer calificat va aștepta clienții în zona Sosiri. Datorită unui semn, clienții vor recunoaște șoferul care îi va însoți la destinația indicată în momentul rezervării.

Având în vedere că, odată cu completarea formularului de rezervare puteți cunoaște costul oricărui traseu, este recomandabil să vă rezervați taxiul pentru dus-întors și să vă bucurați de vacanță în pace fără grija de a rezerva la plecarea din Roma. De asemenea, vă reamintim că nu există costuri suplimentare în cazul întârzierii zborului în cazul în care respectați termeni și condițiile noastre.

Pentru cei care călătoresc cu copii mici, în momentul rezervării este posibilă alegerea scăunelelor de mașină.

De ce să alegeți Taxileader.net

Deoarece Roma este "Caput Mundi", deci un oraș important și foarte mare,  în ceea ce privește transportul, cea mai bună opțiune este de a se baza pe o companie serioasă și eficientă precum Taxileader.net.

De asemenea contează faptul că transferurile în taxiurile private permit o economie considerabilă de timp și de bani, mai ales pentru cei care călătoresc în grupuri, deci cheltuielile sunt împărțite între toți pasagerii.

Tot ce puteți face acum este să vă rezervați și să vă bucurați de un transfer confortabil spre cazarea dvs. cu Taxileader.net.

Autor: Luca d'Alessandro Tradus: Liana.

Distanța pe harta dintre aeroportul Fiumicino și Roma. Durata medie a călătoriei cu taxiul, în condiții normale de trafic, este de aproximativ 30-35 de minute.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.