Taxi Portela

Taxi, Minivan și Autobuz spre și dinspre Aeroportul Portela. Rezervare rapidă și ușoară. Doar un clic sau un apel telefonic. Completați formularul din această pagină.

Rezervă acum completând formularul
Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Portela

Rezervare Taxi, Minivan și Autobuz spre și dinspre Portela

Taxi Portela Situat în apropierea micului oraș Portela de Sacavèm, la aproximativ 8 km nord de centrul istoric al capitalei portugheze și accesibil cu mașina în doar 20 de minute, Aeroportul Internațional Portela din Lisabona este acum accesul principal pentru oricine călătorește spre Portugalia. Aici aterizează toate marile companii aeriene din lume, iar aeroportul este dotat de piste mai lungi de 1 km. Faptul că țara luțianiană a luat parte în cel de-al doilea război mondial, a permis construirea acestui aeroport de urgență în timpul războiului, în 1942. În acei ani, aeroportul era frecventat atât de aliați, cât și de germani, fiind astfel capabil să se extindă și să evolueze fără întrerupere.

Astăzi, Aeroportul Portela rămâne unul dintre puținele din lume care este practic încorporat de oraș. Din acest motiv, deplasarea la și de la aeroport este foarte ușoară, dar mai ales pentru cei care decid să utilizeze taxiurile care sunt rapide și foarte ieftine.

Lisabona oferă astăzi atracții de orice fel pentru orice tip de turist. Potrivit pentru turistul iubitor de parcuri naturale și de coasta cu vederi impresionante, dar și pentru iubitorul de vacanță, iubitor de mâncare bună, fără a neglija pe acei care fac din călătoria lor o destinație de distracție nemărginită.

Străzile istorice, cum ar fi Avenida de Liberdade, Rua Augusta sau Rua do Carmo, un mix de magazinele elegante care contrastează cu bazaruri arabe, care se deschid brusc spre piețe maiestuoase pline de fântâni, baruri și restaurante , lăsând pe oricine fără suflare. Noaptea nu se termină niciodată pentru iubitorii de discoteci, pub-uri și cluburi care, fără întrerupere, animă fiecare colț al orașului. Iunie, aceasta este luna cea mai frumoasa și mai plina de culoare, de viață pentru capitala lusitana. Pentru sărbătoarea Sfântului Antonie de Padua (nascut în Lisabona) sunt organizate parade grandioase, fiecare district se îmbracă cu costume caracteristice, organizând dansuri în orice moment al zilei, iar pentru festivalul Solstițiului de Vara de pe 21 iunie sărbătoarea durează o lună întreagă.

Rezervați acum pentru a călători în siguranță și comoditate cu unul din taxiurile noastre

Taxi Minivan și Autobuz înPortela

Cum să vă mișcați, prin urmare, în această "țară de basm"? Cu taxiul, desigur! După cum spuneam ... rapid și ieftin. Prin intermediul portalului Taxileader.net, puteți alege opțiunea Taxi-Portela. Un serviciu confortabil și fiabil care va permite fiecărui turist să economisească timp și bani. Nu este necesar să plătiți imediat suma integrală! Plătiți doar un mic avans pentru a rezervare, iar restul atunci când ajungeți în Portela, unde veți fi așteptat de un șofer autorizat.

Astăzi, majoritatea turiștilor care decid să călătorească cu mijloacele de transport în comun, riscă să piardă mult timp încercând să ajungă la destinație. Serviciul Taxi Portela nu implică costuri suplimentare. Prețul calculat în momentul rezervării nu va fi niciodată supraîncărcat, nici pentru întârzieri, nici cu suprataxele nocturne dacă condițiile de serviciu sunt respectate. Decizia de a vă baza pe Taxileader înseamnă rezervarea timpul doar pentru vacanță în orașul pe care ați dorit de ani de zile să-l vizitați. Adevăratul privilegiu este să vă trăiți pe deplin destinația!

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.