Taxi Roma

Serviciul este disponibil în fiecare zi a anului, chiar și noaptea. Ușor de rezervat direct pe site sau prin telefon. Preț fără surprize.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 4 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Roma

REZERVĂRI DE TAXI MINIBUS DE LA AEROPORTURILE Romei

Taxi privato Roma

Pentru toți cei care au rezervat o vacanță sau o călătorie de afaceri în "orașul veșnic", transferurile rapide și fără așteptare de la aeroport sunt cu siguranță pe lista priorităților. Cea mai bună alegere în acest caz este să rezervați un serviciu de taxi privat de la aeroportul din Roma. De fapt, capitala italiană este, fără îndoială, una dintre cele mai vizitate locuri din lume. În fiecare zi a anului există o venire și plecare de turiști venind din cealaltă parte a lumii pentru a vizita frumusețile acestui oraș fără timp și dacă nu rezervați un taxi în timp, puteți risca să pierdeți timp prețios interiorul aeroportului.

Roma este locuită de aproximativ 2.700.000 de persoane, ceea ce îl face cel mai populat municipiu din Italia. Legenda spune că acest oraș frumos a fost fondat pe 21 aprilie 753 î.Hr.; de atunci, a fost întotdeauna considerat leagănul civilizației occidentale, precum și centrul unuia dintre cele mai mari imperii din istoria omenirii. În plus, Roma conține în granițele sale statul Vatican, inima creștinismului și sediul papalității catolice. Spune legendei că acest frumos oraș a fost fondat pe 21 aprilie 753 î.Hr.; iar de atunci a fost întotdeauna considerat leagănul civilizației occidentale, precum și centrul unuia dintre cele mai mari imperii din istoria omenirii. În plus, Roma conține în granițele sale statul Vatican, inima creștinismului și sediul papalității catolice.

Astăzi, Roma este o metropolă plină de viață, o combinație între magazinele cu etichete ale celor mai cunoscuți designeri și rămășițele monumentale ale trecutului său. Lista locurilor de vizitat este nesfârșită. Prin urmare, este recomandabil să purtați pantofi confortabili și să începeți un tur fantastic care include muzee, biserici, monumente, resturi arheologice, fântâni, piețe și mult mai mult. Pornind de la simbolul orașului Colosseumul, la forumurile romane, trecând prin Biserica Sf. Petru, Panteonul, Castelul Sant'Angelo, Fântâna Trevi și Piața Spania. Pentru cele mai la modă, vă recomandăm o vizită pe străzile comerciale cele mai renumite: Via Veneto și Via Condotti.

Ce să vedeți în Roma

  • Colosseum: simbolul inconfundabil al orașului, în Roma antică a fost scena luptelor feroce dintre gladiatori și lei.
  • Via Veneto și Via Condotti: datoriă magazinelor de lux și de înaltă calitate fac o oprire de neuitat pe cele mai la modă bulevarde.
  • Biserica Sf. Petru: un loc simbolic al creștinismului. Domul său proiectat de Michelangelo este vizibil din cele mai multe părți ale capitalei.
  • Piața Spaniei: splendida scară adesea folosită pentru filme și spectacole de modă.

Aeroportul Fiumicino este situat la aproximativ 30 km vest de centrul istoric al capitalei italiene și are 3 terminale, pentru zboruri interne, internaționale și intercontinentale.

Printre serviciile oferite se numără depozitul de bagaje, punctul de informare unde puteți folosi un fax sau fotocopiator, birou pentru eliberarea imediată a cărții de identitate, camere pentru fumători. În plus, la acest aeroport este disponibil un serviciu gratuit pentru a avea un shopping ghid personal în diferite limbi, chiar și în limba chineză.

Amplasarea pe harta celor două aeroporturi din Roma: Ciampino și Fiumicino.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.