Taxi Malaga Costa del Sol

 

Serviciul este disponibil în fiecare zi a anului, chiar și noaptea. Ușor de rezervat pe site sau prin telefon. Preț fără surprize.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

TAXI AEROPORTUL COSTA DEL SOL

REZERVARE TAXI DIN ȘI spre AEROPORTUL MALAGA - COSTA DEL SOL

Taxi Aeroport Costa del SolOrașul spaniol Malaga este cel de-al doilea oraș ca și importanță din Andaluzia, capitala regiunii Costa del Sol - situat pe coasta iberică, cu vedere la Marea Mediterană este, fără îndoială, una dintre zone cele mai turistice din Spania cu 300 de zile de soare pe an.

Pe o parte, Malaga are un relief foarte neregulat, lanțurile muntoase (sierre) ocupă aproape întreaga provincie până la mare, dar pe de altă parte, are cel mai bun climat din Europa, iar plajele sale fantastice și sunt pline de mii de turiști. Bogat în istorie, cultură și tradiție, orașul Malaga a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai importante centre turistice din Europa, un adevărat paradis pentru vizitatorii care pot să se relaxeze pe cele mai faimoase plaje sau să viziteze muzeele orașului, cel mai important fiind cel dedicat lui Pablo Picasso care s-a născut în Malaga în 1881.

Malaga oglindește complexa istorie andaluză pe străzile și prin monumentele sale. A fost o locație comercială importantă în epoca feniciană, greacă și romană. Sub dominația musulmană a fost construită cetatea fortificată din Alcazaba, astăzi una dintre cele mai importante atracții pe lângă Catedrală și muzeul Carmen Thyssen. Este atât de plăcut să te rătăcești pe aleile și străzile orașului vechi descoperind astfel patrimoniul său istoric și cultural, cu parcurile și clădirile din trecut.

Astăzi, Malaga apare ca un oraș dinamic și cosmopolit, cu unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa, Malaga - Costa del Sol dedicat marelui pictor Picasso.

Este punctul de plecare pentru majoritatea călătorilor care doresc să viziteze sudul extrem al Andaluziei, în timp ce pentrru cei care doresc să vadă centrul peninsulei Iberice preferă să aterizeze în Sevilia.

Aeroportul Costa del Sol se află la 8 km de centrul orașului, cu un trafic anual de aproximativ de 14 milioane pasageri și este al patrulea aeroport spaniol după Madrid, Barcelona și Palma de Mallorca.

Dispune de o mulțime de servicii pentru călători, inclusiv magazine, baruri, bancomate, oficiu poștal, farmacie și chiar o capela de rugăciune. De asemenea, este bine echipat pentru călători cu handicap cu lifturi, rampe și toalete adecvate. Legăturile dintre terminal și oraș sunt asigurate de autobuze și trenuri. Autobuzele, în special, sunt destul de ieftine și nu durează mult pentru a ajunge la destinație. Cu toate acestea, modalitatea cea mai simplă și cea mai convenabilă de a ajunge în capitala regiunii Costa del Sol este să rezervați un taxi spre și dinspre aeroportul Malaga. Prin rezervarea online, veți primi un număr de urgență împreună cu e-mailul de confirmare pentru a fi contactat pentru orice eventualitate. Un șofer calificat, cu o pancardă, va aștepta clienții la ieșirea terminalului să îi însoțească la destinația indicată în rezervare cu un vehicul confortabil, curat și spațios.

Un serviciu suplimentar pentru cei care călătoresc cu copii este acela de a selecta unul sau mai multe scaune auto potrivite pentru diferite vârste de copii. Și nu în cele din urmă, vă informăm că transferurile noastre nu sunt niciodată împărțite cu persoane străine, ci doar cu numărul de pasageri înscris la momentul rezervării.

Rezervați acum și economisiți


Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.