Taxi Ferihegy

Prin rezervarea în avans, plătiți doar o mică parte, iarrestul direct conducătorului auto. Taxiuri private autorizate. Soluția ideală de a călători confortabil, liniștit și la prețuri rezonabile.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Pe persoană
pentru 16 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Ferihegy

Rezervare Taxi Minivan și Autobuz spre și dinspre Aeroportul Ferihegy

Taxi Ferihegy Frumosul oraș Budapesta este situat în Ungaria și este capitala. Are 1.700.000 de locuitori, dar zona metropolitană depășește 3 milioane de locuitori. Traversată de fluviul Dunarea, Budapesta este orașul care păstrează cel mai bine farmecul "vechii Europe" și este considerat și cel mai frumos oraș de pe Dunăre, chiar mai frumos decât Viena.

În ultimii ani, orașul a cunoscut o creștere notabilă a turismului, atât datorită climei sale temperate, cât și a numeroaselor sale frumuseți istorice. În plus față de numeroasele muzee prezente, Budapesta este cunoscută și pentru băile sale termale, construite între 1500 și 1600. De asemenea, puteți vizita Castelul Buda, Castelul Pest și Parcul Statuilor.

În Budapesta există un singur aeroport, Ferihegy, numit după muzicianul magician Ferenc Liszt. Aeroportul, este cel mai mare din țară, situat la aproximativ 25 km de centrul orașului și are un trafic de pasageri de 8,6 milioane de persoane pe an. Aeroportul leagă Budapesta nu numai de alte orașe europene, ci și de mai multe țări din Asia și America de Nord. Aeroportul are 3 terminale: Terminalul 1 include zboruri low cost; Terminalul 2A se referă la zborurile din spațiul Schengen, în timp ce 2B sunt cele pentru spațiului extra Schengen.

Aeroportul este conectat la oraș prin diverse mijloace de transpor. Rețeaua feroviară vă permite să ajungeți de la Terminal 1 direct la stația Nyugati. Cei care doresc pot beneficia, de asemenea, de autobuzele orașului care leagă aerodromul cu metroul orașului. Există, de asemenea, un serviciu de transfer numit Centrumbus, care permite accesul direct spre centrul Budapestei.

Rezervați un Taxi Ferihegy prin completarea formularului de pe această pagină

Taxi Minivan și autobuzul spre Ferihegy

Cu toate acestea, dacă doriți să vizitați acest oraș frumos optimizând timpul disponibil, nu există o soluție mai bună decât un transfer de mașini private. De la aeroport până la cazare sau viceversa, un șofer calificat va prelua pasageri pentru ai însoți la destinația exactă. Dacă aceștia au nevoie de un transfer de taxi de la aeroportul Ferihegy, șoferul va aștepta în interiorul aeroportului, chiar la ieșirea din Terminal și va avea un semn cu numele introdus în rezervare. În caz contrar, clienții vor fi preluați la hotel și vor fi condusi la aeroport sau spre altă destinație.

Vă reamintim că nu există costuri suplimentare în cazul întârzierilor de zbor și al transferurilor de noapte. Un alt avantaj al utilizării acestui serviciu privat este faptul că deja cunoașteți costul transferului în avans, doar prin completarea unui formular de rezervare. Prin introducerea unor informații, sistemul va calcula costul fără surprize neplăcute la momentul plății, primind astfel un serviciu profesional.

Este recomandabil să rezervați în avans atât transferul dus cât și cel de întoarcere pentru a fi liniștiți și pentru a nu vă gândi la altceva decât cum să vă bucurați de vacanță. Nu mai vorbim de faptul că un serviciu nu este niciodată împărțit cu străinii, ci numai cu pasagerii al căror număr este înscris în formularul de rezervare. În acest fel, călătoriți fără stres și economisiți bani.

Rezervați acum și economisiți


Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.