Taxi Lisabona

Taxi Lisabona. Rezervați un transfer private și direct spre și dinspre Aeroportul Lisabonei.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 5 persoane
Pe persoană
pentru 6 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Lisabona

Rezervare Taxi Minivan și Autobuz dus - întors din aeroportul Lisabona

Taxi Lisabona Lisabona. Capitala portugheză, cu cei trei milioane de locuitori (inclusiv întreaga zonă metropolitană), reușește să conțină o treime din întreaga populație a Portugaliei. Centrul nervos al țării, este prima destinație turistică cu plajele cu nisip fin care au vedere spre Oceanul Atlantic, atrăgând surferii din întreaga lume datorită valurilor sale gigantice. Născută chiar pe gura de vest a lungului râu Tago (care traversează celor două țări ale Peninsulei Iberice pe longitudine), Lisabona are două dintre cele mai frumoase poduri panoramice și futuriste care există în Europa: "Podul 25 aprilie" construit în 1966 și "Ponte Vasco da Gama" realizat în 1998 în colaborare cu Expo ‘98.

Orașul Lisabona - important centru cultural european (Capitala europeana a culturii in 1996) datorita numeroaselor și prestigioase universitați, ale celor 29 muzee și istoriei sale bogate în substraturi culturale vechi și variate din perioada neolitică, romană, fenicieană și până la dominația arabă care au marcat mereu arhitectura și planul centrului său istoric, dezvoltat întotdeauna într-un mod natural și deosebit, cu un port ideal de acostare pentru orice navă comercială.

Transportul public urban și extraurban se bazează aproape exclusiv pe rețeaua densă de metrou, autobuzele și tramvaiele - funicularul este foarte faimos, simbolul orașului. Dar cel mai bun mod de a călători spre și dinspre Lisabona este taxiul: confortabil, rapid econom, mai ales pentru a ajunge la centrele nervoase ale regiunii, cum ar fi aeroportul, la care se poate ajunge în doar 20 de minute de mașină. În iulie 2012 s-a deschis o linee de metroului care leagă aeroportul de centrul orașului , dar din nefericire nu reușește să satisfacă cantitatea enormă de călători care se revarsă în aeroportul din Lisabona. O mulțime de șoferi de taxi prezenți în fața ieșirilor aeroportului transformă sosirea turiștilor într-o cursă pentru un taxi privat, dar nu se reușește întotdeauna să se călătorească în mod privat.

Serviciul Taxi Lisabona permite tuturor celor care doresc să evite aceste neplăcute experiențe să poată rezerva totul în avans, putând avea un taxi privat disponibil care nu poate fi împărțit nimeni. Puteți alege șoferul care, dacă este disponibil, poate fi vorbitor de limba română, pentru cei care nu cunosc limba portugheză și care vă va aștepta în aeroportul la Poarta Sosiri gata să vă conducă spre cazare. Rezervarea din timp a mașinii adecvată cerințelor dvs are o importanță fundamentală. Astfel veți economisi bani, evitând plata inutilă a diverselor taxe suplimentare de parcare.

Pe această pagină veți găsi formularul de rezervare a taxiului.

Taxi din Lisabona

Rezervarea serviciului Taxi de la Lisabona prin Taxileader.net este foarte simplă. Trebuie doar să completați formularul de rezervare de pe portalului nostru, indrocucând datele de sosire și de întoarcere, numele hotelului sau adresa și puteți avea un prețul imediat. Pe scurt, un serviciu personalizat care vă va face să vă simțiți privilegiat printre milioane de turiști care vizitează capitala portugheză. Dacă întâmpinați greutăți puteți suna la serviciu de informații în limba română. Călătoria cu taxiul în Lisabona nu a fost niciodată atât de convenabilă.

Rezervați acum și economisiți


Distanța pe harta dintre aeroportul Portela și Lisabona.

Copyright © 2013-2019. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.