Taxi Paris-Disneyland

Taxi din Paris spre Disneyland. Transferuri Private în Taxi, Minivan și Autocar spre și dinspre parcul de distracții Disneyland. În basa numărului de pasageri costul taxiului poate fi mai mic decât cu transportul public.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
Make sure you have filled in all the fields
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Make sure you have filled in all the fields

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.
Make sure you have filled in all the fields

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi zilnic între orele 10:00-19:00 în limba Română (0040) 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxiul nu este bun? Economisiți cu naveta.

Taxi Paris-Disneyland

Transporturi private din Paris spre Disneyland Paris

Taxi Paris-DisneylandParis, Orașul Luminilor, romantic și fermecător, a atras întotdeauna ca un magnet, turisti și artisti.Pe malurile Senei au postat artiști de stradă și pictori, cum ar fi Monet, Pablo Picasso, Vincent Van Gogh și Modigliani. Cu toate acestea, să nu uităm de Victor Hugo cu romanul "Miserables" inspirat din viața cotidiana a Parisului.

Farmecul capitalei Transalpine este irezistibil, ca străzile sale înguste împrăștiate printre cele 20 de cartiere care se deschid brusc în piețe cu frumoase clădiri istorice.O lună nu ar fi de ajuns să-l tot admiram! Parisul - 11 de milioane de locuitori este unul dintre cele mai mari metropole din lume.Parisul nu este doar oraș traversat de Sena. La mai puțin de 40 de km, în zona Marne La Vallée, circa o jumătate de oră de mașină, se alfă locul cel mai iubit de copii și nu numai: Disneyland Paris. Milionane și milioane de turisti mari și mici visitează Franța doar pentru o vacanță bine meritată în parcul poveștilor.

Este interesant cum printre muzee, clădiri istorice, Champ-Elysées, shopping și modă, acest parc continuă să evolueze.În vacanță, ideal este să ajungi la punctul de interes cât mai devreme și să pleci cât mai tărziu, iar pentru a câștiga timp transportul ideal este Taxiul; rapid, punctual și ieftin.

Costuri indicative de la Paris spre Disney

Taxi París 1-4 pasageri 5-8 pasageri
Turn Eiffel - Disneyland de la 65€ de la 80€
Poarta Maillot Parigi - Disneyland de la 75€ de la 85€
Versailles - Disneyland de la 80€ de la 98€

Rezervați acum

Parisul e frumos în timpul zilei, dar seara este minunat. Problema este însă că majoritatea transportului public funcționează doar ziua și nu sunt foarte sigure. Atenție! - Ca orice altă metropolă, nici la Paris nu lipsesc hoții de buzunare și cerșetorii.

Rezervă un Taxi din Paris spre Disneyland completând formularul de pe această pagină

Taxi din Paris spre Disneyland

Completând formularul de rezervări, puteți alege tipul de mașină potrivit necesităților dvs, în baza numărului de persoane și bagaje. Nu trebuie să vă faceți probleme, veți călători în siguranță, întrucât șoferii sunt toți bine aleși, iar toți au licență de transport de persoane.În general cu transportul în comun într-un loc nou și într-o țară unde nu cunoașteți limba este ușor să vă pierdeți.

Puteți evita o vacanța dezastru apelând la serviciile noastre, Taxileader.net. Primul avantaj: șoferul vă va aștepta la Poarta Ieșiri în aeroport cu o pancarda cu numele dvs. Al doilea avantaj: călătorind cu bagaje și copii aveți deja o mână de ajutor în plus. Al treilea avantaj: veți cunoaște prețul călătoriei în avans. Al patrulea avantaj: aveți la dispoziție un număr de telefon pentru Urgențe, unde puteți comunica direct cu șoferul. Ușor și comod!

Rezervați acum și economisiți

Autor: Luca d'Alessandro Tradus: Liana.

Distanța pe harta dintre Disneyland și Paris.

Copyright © 2013-2021. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.