Taxi Madrid

Transferuri din aeroportul Madrid. Rezervați în avans un taxi privat spre sau de la Aeroportul Madrid Barajas și economisiți. Costul transportului este fix și chiar mai economic decât transport public când grupul este peste 4 persoane.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 7 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

TAXI MADRID

REZERVAȚI UN TAXI ÎN MADRID

Taxi Madrid

Pentru a petrece o vacanță de neuitat în capitala "caliente" din Spania, trebuie să profitați de un serviciu de taxi de la aeroportul din Madrid.

Madrid este capitala Spaniei și este situat strategic în centrul Peninsulei Iberice. Numără aproape 3,5 milioane de locuitori, iar ca și area metropolitană este al treilea oraș ca mărime de pe continent. Capitala spaniolă este centrul nervos al întregii națiuni din punct de vedere economic, cultural-artistic, sportiv și turistic. În fiecare an, milioane de vizitatori, inclusiv tineri călători, oameni de afaceri și vizitatori obișnuiți, vor ateriza pe aeroportului Barajas. Madridul cu piețele sale monumentale, cu un amestec de Mall-uri, tehnologic, futurist, expune toată splendoarea unui oraș care a fost capitala unui imperiu mondial. Este suficient să spunem că aproape jumătate din populația lumii vorbește limba spaniolă. Bogat în istorie, capitala castiliană cuprinde turiști de tot felul, făcându-i să participe la toate contradicțiile sale istorice și culturale.

Ce trebuie vizitat în Madrid

Printre atracțiile de la Madrid care nu trebuie să le ratați:

  • Palatul Regal, construit în secolul al XVIII-lea și numit "Palazzo d'Oriente", în prezent, reședința familiei regale Bourbon.
  • Muzeul Prado, printre cele mai importante muzee din lume care oferă vizitatorilor o colecție inestimabilă de opere de artă, inclusiv cele din Goya, El Greco și Rubens.
  • Puerta del Sol - Poarta Soarelui, una dintre cele mai importante piețe din capitală, unde mai ales în timpul sărbătorilor de Anul Nou vin organizate multe atracții.

Distanțe și timpi de călătorie de aeroportul din Barajas - oraș Madrid

O escală naturală pentru a ajunge în inima Peninsulei Iberice este Aeroportul Adolfo Suárez Madrid-Barajas, cel mai mare aeroport din Spania, situat la aproximativ 14 km nord-est de centrul orașului. Mai mult de 53 de milioane de pasageri au trecut pe aici în 2017. În plus, există și ruta aeriană Barcelona-Madrid (cunoscută și sub denumirea de "pod aerian"), plus o secțiune de zboruri spre diverse alte destinații cun un număr impresionant de zboruri săptămânale, iar cele 4 terminale imense ale acesteia fac din acest aeroport cel mai mare aeroport din lume prin extindere în metri pătrați. În plus, există și terminalul Ejecutiva, unde se deplasează avioanele private și zborurile de stat.

Există numeroase servicii oferite de acest aeroport, inclusiv Wi-Fi gratuit pe toate terminalele, bancomate, o sală de bagaje, mai multe saloane, serviciul Fast Track pentru a sări peste cozile la verificările de securitate, magazine și o zonă de joacă pentru cei mici.

Distanțe principale între Barajas și diverse puncte de interes

  • Aeroportul Barajas - Palatul Regal: pentru a ajunge la Palatul Regal, alegeți șoseaua M-30, o ruta cu mai puțin trafic. Distanța dintre cele două locuri este de 24 km, iar durata relativă a călătoriei cu mașina este de 25 de minute;
  • Aeroportul Barajas - Muzeul Prado: la o distanță de numai 17 km, care durează 20 de minute;
  • Aeroportul Barajas - Puerta del Sol (Poarta Soarelui): pentru a ajunge în această piață centrală, călătoria durează aproximativ 30 de minute,  aproximativ 16 km și vă recomandăm autostrada M-14.

Costuri indicative Taxi de la aeroportul din Madrid

Taxi Madrid 1-3 pasegeri 4-8 pasegeri
De la Aeroportul Barajas până la Palatul Regal de la 36€ de la 43€
De la Aeroportul Barajas până la Muzeul Prado de la 37€ de la 44€
De la Aeroportul Barajas până la Puerta del Sol de la 38€ de la 45€
Rezervați acum

Transportul din Madrid

Există diverse opțiuni de transport pentru a vă deplasa spre diferitele puncte ale orașului. În general, cei care doresc pot avea o imagine de ansamblu completă a întregului sistem de transport public din Madrid prin intermediul site-ului oficial.

Metroul este o modalitate foarte convenabilă și rapidă de transport în Madrid. Acesta include peste 300 de stații și funcționează aproape întotdeauna, în fiecare zi, între orele 6:00 și 1:30. Pe de altă parte, datorită întinderii sale (acoperind o suprafață de 297 km), nu este întotdeauna ușor să se orienteze mai ales pentru cei care sosesc pentru prima dată.

Autobuzele urbane sunt o altă bună alternativă. Acestea rulează de la 6:00 la 23:30, în timp ce autobuzele de noapte sunt numite "búhos", sau bufnițe. Autobuzele nocturne pleacă din Piața Cibeles și sunt recunoscute datorită literei N.

În ciuda eficienței excepționale, autobuzele de zi și de noapte au dezavantajul de a nu lăsa pasagerii exact la destinație, deci este adesea necesar să schimbați diferite mijloace în funcție de locul unde aveți cazarea.

Mulți vizitatori preferă să călătorească cu taxiul. Cine vrea să chieme un taxi în Madrid știe că cele publice sunt albe și pe portiera laterală au o bandă roșie, emblema orașului și numărul de licență. Din păcate, în Madrid, ca și în multe orașe ale lumii, există multe alte taxiuri ilegale și fără licență.

Serviciul Taxileader.net de la aeroportul din Madrid

În ciuda faptului că Madrid-ul este în fruntea valorii și siguranței transportului public, metroul, autobuzele și taxiurile eficiente nu sunt adesea suficiente pentru a satisface masa imensă de turiști care ajung zilnic prin porțile aeroportului Barajas. De cele mai multe ori este dificil să găsiți un taxi sau pentru a ajunge la transportul public fără să riscați aglomerația.

Împărtășirea unui taxi cu străinii, glisarea unor valize uriașe, cu lamentări posibile ale copiilor, nu este o soluție ideală pentru a începe o vacanță plăcută și lipsită de griji în frumosul Madrid. Din acest motiv, Taxileader.net s-a gândit la un serviciu unic pentru a rezolva toate aceste probleme: serviciul Taxi Madrid de la aeroport până la centru. Prin intermediul formularului de rezervare intuitiv, puteți alege această opțiune, aveți posibilitatea de a decide tipul mașinii, capacitatea, precum și alte avantaje. În plus, toți șoferii vă vor aștepta direct în interiorul aeroportului, pot fi recunoscuți de un semn cu numele dvs. Aceiași șoferi vor ajuta clienții cu bagajele și transportul lor direct la unitatea de cazare aleasă.

De ce să alegeți Taxileader.net

Rezervarea unui transfer cu Taxileader.net aduce cu el diferite avantaje: serviciul nostru este economic, rapid, exclusiv, direct și convenabil.

Veți găsi asistență completă grație serviciului nostru de relații cu clienții vorbind diverse limbi (inclusiv limba română), iar pentru cei care călătoresc cu copii, au posibilitatea de a rezerva un scaun de mașină (serviciu în funcție de disponibilitate).

Nu numai că veți economisi bani, ci și timp prețios, pe care îl puteți dedica vizitării celor mai frumoase locuri din capitala Iberică. În plus, nu va fi necesar să plătiți suma integrală la momentul rezervării. În plus, ca și cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, prețul convenit în avans nu va suferi vreo variație, a cauza întârzierilor de zbor. Alegerea serviciului de transfer de pe aeroportul Taxileader.net din Madrid înseamnă economisirea de timp pentru a vă dedica persoanei dvs. călătoria dorită de mult timp.

Rezervați acum un Taxi în Madrid


Distanța dintre Aeroportul Barajas și Madrid: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții de trafic normale, este de aproximativ 30 - 40 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.