Taxiuri private și autocare în El Prat

Transferuri private pentru aeroportul El Prat. Rezervați un transfer privat prin TaxiLeader.net, de la aeroport până la destinația dvs și viceversa.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 4 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 7 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Rezervă acum completând formularul
Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi El Prat

Taxi Aeroportul El Prat spre Barcelona

Taxi El PratCel mai geometric oraș din Spania. Barcelona este un centru cultural, istoric, multietnic, modern și conservator în același timp. Prin urmare un punct de referință artistic pentru întreaga lume.

Barcelona este un oraș complet, unde atât industria, economia, turismul și cultura cresc împreună. Barcelona, atât de fermecătoare încât nu se poate evita să nu te îndrăgosteșto de ea. Situată în partea de nord a Peninsulei Iberice, la mai puțin de 150 km de cel mai apropiat oraș francez. Briza rece de noapte provenind din munții Pirinei, precum și temperaturi calde și umiditate din Marea Mediterană creează o plăcută vreme tot timpul anului. Există vederi uimitoare spre portul olimpic construit pentru jocurile olimpice în 1992. Barcelona este inima economiei catalane și un adevărat centru de interes turistic.

Ocupă al doilea loc ca și numărul de locuitori după Madrid, dar capitala catalană primește anual milioane de vizitatori din întreaga lume.

7 milioane de turiști în fiecare an merg la plajă lungă circa 5 km cu nisip de cristal fin. Cele șase plaje sunt toate premiate cu "Steagul Albastru European". Toate sunt dotate cu diverse tipuri de servicii (dușuri, baruri, tot felul de facilități sportive, restaurante, centre de talasoterapie și piscine cu apă de mare) cu muzică live de-a lungul zilei.

Cum se ajunge în capitala Cataloniei? În mod evident, traseul principal este prin aeroportul internațional din Barcelona mai bine cunoscut sub numele de "El Prat de Llobregat" situat la 14 km de centrul istoric al orașului. Atenție - diferit de aeroportul Girona, situat la mai mult de 90 km nord de centrul orașului Barcelona.

Acest aeroport este alcătuit din două zone separate (El Remolar și El Prat) care au fost unificate în 1941, iar primul zbor lung a fost spre New York.

În 2012, aproape 35 de milioane de pasageri au trecut prin aeroportul catalan. Astăzi găzduiește companii aeriene low-cost precum și alte diverse companii care zboară către și din orice parte a lumii. Un terminal este rezervat doar pentru "podul aerian" între Madrid și Barcelona, cu zboruri, care pleacă la fiecare 15 minute spre și dinspre capitala Iberică.

Problema reală pentru cei care vizitează orașul pentru prima dată este că multă lume se bazează pe transportul public pentru a ajunge de la aeroport în centrul orașului, cu mari șanse de a pierde aproape o jumătate de zi în trafic cu trasnportul public (Barcelona este un oraș de 3,5 milioane de locuitori), de a întâmpina conducătorii de taxi fără scrupule sau fără licență, cu multe bagaje, copii obosiți.

Completați formularul pentru a rezerva transferul dvs. privat

El Prat Barcelona Transport PrivatCel mai rapid, mai economic și mai confortabil mod de a evita problemele de mai sus este să rezervați serviciul de taxi El Prat folosind formularul de rezervare de pe Taxileader.net. Puteți calcula costul final pe persoană, puteți alege tipul automobilului, iar șoferul vă va aștepta în aeroport cu o pancardă cu numele dvs.. Totul este inclus în acest serviciu privat de taxiuri. Taxiul nu este niciodată împărțit cu alți pasageri necunoscuți. De asemenea, cu opțiunea Taxi El Prat, nu se vor exista modificări de preț sau taxe suplimentare în caz de întârziere a zborului, dacă se respectă termenii și condițiile noastre.

Rezervați acum și economisiți

Distanța pe harta dintre aeroportul El Prat și Barcelona.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.