Termeni și Condiții

1. Termeni de Utilizare:

 • Taxileader.net “Noi”, “Nouă” și “Al Nostru”: Taxileader.net - număr de TVA MT23044306 - Triq Ta' Xmiexi - Msida (Malta).
 • Platformă: Site-ul web Taxileader.net, ce oferă servicii de mediere electronică sau telefonică și care vă conectează cu Furnizorii de Servicii de Transport.
 • Client ,,Dumneavoastră" sau ,,Al dumneavoastră": persoana ce utilizează Serviciile Platformei, fiind singura responsabilă pentru rezervările tuturor Pasagerilor.
 • Pasager(i): persoana/ele ce utilizează Serviciul de Transport/regimul de tranzit.
 • Rezervare: o rezervare pentru un Serviciu de Transport.
 • Șofer: persoana care face Transferul, angajată de către sau care operează în numele Furnizorului de Servicii de Transport, al operatorului/comerciantului extern.
 • Transfer: Transferul de la Locul de Preluare la Locul de Destinație.
 • Furnizor de Servicii de Transport: operatorul/comerciantul extern în cauză ce oferă Serviciile de Transport.
 • Serviciu de transport/regim de tranzit: Transferul asigurat de Furnizorul de Servicii de Transport.

2. Contract și răspundere:

Prin crearea unei Rezervări, prima persoană numită (Clientul/ Dumneavoastră) în Rezervare este de acord, în numele tuturor Pasagerilor menționați în Rezervare, că:

  • a citit acești Termeni și Condiții și a acceptat să se supună acestora;
  • este singurul responsabil pentru datele furnizate (numere de telefon, adrese, număr de Pasageri și bagaje, ore de sosire/plecare);
  • este singurul responsabil pentru utilizarea Serviciilor Platformei și singurul responsabil pentru toți Pasagerii și rezervările acestora.
  • permite utilizarea de către Noi a datelor personale conform Politicii Noastre de Confidențialitate și este autorizat în numele tuturor persoanelor menționate în Rezervare să ne comunice datele lor personale, inclusiv, dacă este cazul, categorii speciale de date (de exemplu, informații cu privire la starea de sănătate sau dizabilități);
  • are peste 18 ani;
  • acceptă responsabilitatea financiară pentru plata Rezervării în numele tuturor persoanelor menționate în Rezervare.

Taxileader.net este o Platformă cu rol exclusiv de intermediar între Dumneavoastră și Furnizorul de Servicii de Transport.

Prin intermediul Platformei Noastre, oferim servicii de mediere pentru asigurarea Serviciilor de Transport de la Furnizorii de Servicii de Transport către Clienți.

Nu oferim și nici nu se poate considera că oferim Servicii de Transport propriu-zise, întrucât nu suntem un operator de Transport licențiat.

Când faceți o rezervare pentru un Serviciu de Transport/regim de tranzit prin Taxileader.net, recunoașteți și sunteți de acord că:

 • Încheiați un contract cu Furnizorul de Servicii de Transport pentru asigurarea unui Serviciu de Transport, iar Dumneavoastră și Furnizorul de Servicii de Transport sunteți singurii răspunzători pentru îndeplinirea Furnizării Serviciului de Transport.
 • Regimul de Transfer este încheiat între dumneavoastră și Furnizorul de Servicii de Transport respectiv, iar Noi nu vom fi responsabili în niciun fel în ceea ce privește costurile, cheltuielile, obligațiile (inclusiv orice obligații fiscale), prejudiciile, pierderile directe, indirecte și ulterioare, daunele, reclamațiile, cererile, procedurile și/sau costurile legale suportate sau suferite de dumneavoastră sau de Pasageri în cadrul sau în legătură cu orice regim de Transfer și/sau Servicii de Transport.
 • Serviciile de Transport nu sunt operate de către Noi, ci de către operatori/comercianți externi (și anume Furnizorul de Transport), care sunt complet licențiați și sunt singurii responsabili pentru serviciul oferit.
 • În cazul oricărei modificări a serviciului solicitat sau atunci când este necesar, Dumneavoastră și Furnizorul de Servicii de Transport aveți posibilitatea de a modifica informațiile privind rezervarea, de comun acord. Totuși, toate modificările trebuie să fie comunicate și Asistenței noastre pentru Clienți. În orice caz, Dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru orice consecință ce ar putea să decurgă din modificările solicitate.
 • În momentul Rezervării, trebuie să selectați în avans ora de preluare. Astfel, nu veți pierde zborul de întoarcere, ținând cont de orice posibilă întârziere din cauza traficului etc. În cazul în care selecția Dumneavoastră a orei nu îi permite Șoferului destul timp pentru a ajunge la aeroport, Noi nu vom fi răspunzători în niciun fel pentru pierderi sau daune.
 • Vom transmite Rezervările primite doar Furnizorilor de Transport profesioniști ce dețin licența corespunzătoare. Cu toate că selectăm doar cele mai bune companii de Transport de Persoane de pe piață, nu suntem responsabili pentru serviciul oferit și nu suntem răspunzători în niciun fel pentru daunele sau pierderile clienților ce au făcut rezervări prin intermediul Platformei Noastre.
 • Ne rezervăm dreptul, după înștiințarea clientului, de a anula rezervările ce încalcă termenii și condițiile.

3. Rezervare:

Ar trebui să verificați toate informațiile ce vă sunt oferite în momentul rezervării pentru a vă asigura că sunt corecte, inclusiv informațiile legate de preluare. Imediat ce aceste detalii sunt confirmate, vom verifica Rezervarea cu Furnizorul de Servicii de Transport.

Făcând Rezervarea, sunteți de acord ca toate informațiile să fie transmise persoanelor relevante și acceptați ca Noi, Furnizorul de Servicii de Transport sau Șoferul să putem comunica direct cu Dumneavoastră (de exemplu, prin telefon, Whatsapp sau SMS) ca parte a utilizării Serviciilor.

După ce faceți Rezervarea, veți primi următoarele e-mailuri:

 • E-mail instantaneu/e-mail de confirmare, pentru a confirma primirea Rezervării.
 • E-mail de confirmare a Rezervării cu Furnizorul de Servicii de Transport, trimis după câteva ore de la e-mailul instantaneu, conținând codul de Rezervare și punctul de întâlnire la locul de preluare.
 • E-mail/SMS cu datele de contact (telefon și nume) ale Șoferului care va asigura Transferul Dumneavoastră, cu câteva ore înainte de Serviciul de Transport.

Anunț Juridic Important:

Rețineți că finalizarea procesului de Rezervare online, alături de e-mailul de confirmare trimis de Noi, nu reprezintă confirmarea Rezervării, chiar dacă în e-mailul de confirmare este trecut codul de Rezervare.

Procesul confirmării cererii Dumneavoastră, prin intermediul Platformei Noastre, se va efectua numai după ce am primit plata integrală de la Dumneavoastră.

Avem dreptul de a refuza o Comandă de Rezervare din orice motiv, inclusiv din motive legale și de reglementare.

Dacă nu vă putem oferi Serviciul de Transport, în situații excepționale, nu vă vom procesa comanda, urmând să vă informăm cât mai curând posibil și, dacă ați plătit deja pentru serviciile pe care nu le putem oferi, vă vom rambursa banii în timp util.

4. Solicitări speciale:

Pentru orice solicitare specială, trebuie să transmiteți aceste informații în momentul Rezervării.

Vom transmite toate aceste solicitări Furnizorului de Servicii de Transport, însă nu putem garanta că acestea vor fi onorate și nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră dacă nu se întâmplă acest lucru.

Locuri:

Dacă aveți nevoie de locuri pentru copii, puteți selecta numărul direct pe formularul de Rezervare online sau la telefon.

Rețineți că Furnizorul de Servicii de Transport va pune la dispoziție locuri pentru copii/bebeluși, dacă se solicită acest lucru, când este posibil, însă vă reamintim că, fiind un serviciu care depinde de disponibilitate și nu este obligatoriu din punct de vedere legal, nu putem garanta disponibilitatea acestuia până la momentul Transportului/Transferului.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că nici Noi, nici Furnizorul de Servicii de Transport nu putem garanta că locurile puse la dispoziție se vor potrivi copilului Dumneavoastră.

5. Prețuri:

Prețul Transferurilor variază în funcție de locul de plecare și de destinație, de data Transferului și de numărul de Pasageri. De aceea, este important să calculați prețul exact prin completarea formularului de rezervare.

Avem dreptul de a modifica oricând prețurile anunțate și de a corecta erorile din prețurile anunțate și confirmate.

Notă specială: pot apărea uneori modificări și erori, de aceea trebuie să verificați prețul Serviciului de Transport ales atunci când faceți Rezervarea.

6. Plata:

Toate Taxele sunt scadente și suma totală trebuie plătită imediat după ce ați făcut Rezervarea cu metoda de plată aleasă de dumneavoastră.

Sunteți singurul responsabil pentru furnizarea datelor dumneavoastră personale reale în momentul rezervării prin intermediul Platformei Noastre. Totodată, garantați și declarați că sunteți titularul sau aveți drepturi legale cu privire la cardurile de plată și detaliile conturilor pe care ni le transmiteți și că există destui bani pentru a acoperi valoarea Serviciului de Transport.

Putem efectua (dar nu suntem obligați să o facem) un proces de examinare a detaliilor de plată pe care ni le comunicați atunci când alegeți cardul de credit ca metodă de plată sau prin intermediul Furnizorilor Online. Dacă apare o eroare, o declarație falsă sau orice altă problemă, putem, la discreția Noastră exclusivă, să respingem Comanda Dumneavoastră.

Dacă nu primim plata integrală în momentul solicitării acesteia, vom notifica Furnizorul de Servicii de Transport, ce vă poate anula Rezervarea și vă poate percepe taxele de anulare stabilite în condițiile de Rezervare.

7. Politica de anulare:

Dați click pe acest link pentru pagina de Rambursare.

8. Politica de modificare:

Puteți modifica detaliile rezervării cu 24 de ore înainte de ora programată de Preluare dând click pe următorul link: https://www.taxileader.net/customer/log?lang=ro&

În funcție de modificările solicitate, prețul Transferului se poate schimba. În acest caz, prețul nou vă va fi comunicat, iar noile detalii ale Transferului vor deveni valabile odată cu confirmarea plății noului preț de Transfer, după caz.

Dacă prețul nou este mai mic, veți fi rambursat parțial.

Dacă prețul nou este mai mare, ca urmare a unor modificări ale orei sau distanței de preluare sau de destinație, vi se va cere să plătiți suma adițională.

Dacă nu se poate face nicio modificare, Transferul va trebui anulat.

9. Timp de așteptare gratuit:

Șoferul vă va aștepta la locul de Preluare la ora programată în Rezervare.

Timpul de așteptare gratuit se calculează de la ora de Preluare programată până la max. 60 de minute.

Pentru o Preluare de la aeroport, unde ora programată de Preluare este ora de sosire a zborului și apare o întârziere a zborului, timpul de așteptare gratuit începe din momentul în care avionul aterizează, luându-se în considerare informațiile oferite de Dumneavoastră ca fiind corecte și conforme.

Pentru o Preluare de la aeroport unde ora de Preluare este ora de sosire a zborului și avionul sosește mai devreme decât ora programată, ora de Preluare programată rămâne ora de Preluare programată inițial.

10. Întârzieri sau anulări ale zborurilor:

Nu vom fi responsabili pentru anularea, reprogramarea sau întârzierea zborurilor Pasagerilor și nici pentru alte împrejurări ce nu țin de acțiunile sau inacțiunile noastre, și nu vom putea oferi garanții privind așteptarea Pasagerului la locul de întâlnire peste limita timpului de așteptare gratuit de 60 de minute.

În cazul unei întârzieri mai mari de 1 oră, Furnizorul de Servicii de Transport sau Șoferul poate să anuleze Serviciul de Transport sau poate să taxeze timpul de așteptare adițional.

11. Forță Majoră:

Nici noi și nici Furnizorul de Servicii de Transfer nu vom răspunde pentru nicio incapacitate sau întârziere în prestarea Serviciilor de Transport dacă incapacitatea sau întârzierea este cauzată direct ori indirect de incendii, inundații, elemente ale naturii, acte de război, terorism sau tulburări civile, acțiuni și/sau restricții guvernamentale, greve sau lipsă de forță de muncă, epidemii sau pandemii sau orice altă cauză ce nu poate fi controlată în mod rezonabil de Noi și/sau de Furnizorii de Servicii de Transport. Într-o astfel de situație, vă vom notifica cât se poate de repede.

12. Serviciul de transport auto:

 • Serviciul de transport auto este un Serviciu de Transport în comun cu alți Pasageri (max. 7 locuri). Menționăm faptul că nu se pot pune la dispoziție locuri pentru copii.
 • Serviciul de transport auto va fi confirmat doar după primirea sumei integrale; clientul poate să considere serviciul confirmat doar după primirea e-mailului de confirmare de la Noi.
 • Pasagerii pot avea la bord un singur bagaj/persoană. Nu se acceptă bagaje în plus.
 • Rezervările pe care le primim cu o destinație diferită de cea a zonei acoperite nu sunt luate în considerare.
  În această situație, puteți alege să schimbați Rezervarea de la un vehicul de transport în comun la unul privat, să modificați destinația sau să anulați Rezervarea.
 • Vă rugăm să țineți cont de faptul că, doar pentru serviciul de transport în comun, timpul de preluare poate varia cu până la 45 de minute, în funcție de punctele de preluare ale Pasagerilor. Șoferul vă va anunța în prealabil prin SMS sau prin orice alt sistem.
 • Clientul are obligația de a anunța șoferul în cazul în care: zborul are întârziere, recuperarea bagajelor durează mai mult etc.
 • Doar dumneavoastră sunteți responsabil pentru comunicarea unei ore de preluare care să vă permită să ajungeți la timp la aeroport, chiar și în condiții de trafic sau aglomerație.

13. Limuzină

Fiecare termen și condiție pentru serviciul de limuzină este diferit și se bazează pe orașul în care se face rezervarea.

Paris:

 • Dacă primim o cerere de anulare cu mai mult de 15 zile înainte de data programată pentru ridicare, clientul va primi un ramburs de 80%.
 • Dacă primim o cerere de anulare cu 15 zile înainte de data programată pentru ridicare, clientul va primi un ramburs de 40%.
 • Nu se va emite niciun ramburs dacă primim o cerere de anulare cu mai puțin de 48 de ore înainte de data programată pentru ridicare.
 • Orele și itinerariile pentru turul cu limuzina trebuie confirmate cu cel puțin 2 săptămâni înainte de data programată.
 • Unele companii de limuzine își rezervă dreptul de a solicita un depozit în caz de daune sau deteriorare a echipamentului în timpul serviciului.
 • Capacitate de transport: maximum 8 pasageri per limuzină.
 • Vă rugăm să rețineți că nu putem fi considerați responsabili pentru obiectele de valoare lăsate în vehicule.

14. Water Taxi  

 • Veneția

În cazul specific al serviciilor de Water Taxi din Veneția, este important să subliniem că, în cazul în care transportul rezervat este anulat din orice motiv, clientul nu va avea dreptul la niciun ramburs în nicio circumstanță. Această politică este aplicată strict și fără excepții, indiferent de circumstanțele care au condus la anularea serviciului de Water Taxi. Se recomandă clienților să țină cont de această politică în momentul efectuării rezervării și planificării călătoriilor lor în Veneția.

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.