Termeni și condiții

Taxileader.net vă oferă un serviciu de rezervări de transporturi de persoane, în mașini private, minivanuri și autocare în diverse localități din întreaga lume.

Tarifele

Costul unei călătorii variază în funcție de locul de plecare și de sosire, de data în care va fi efectuat transportul, de numărul de persoane; prin urmare, este necesar să se calculeze costul exact al transportului completând formularul de rezervări.

Condițiile

Prin utilizarea serviciilor Taxileader.net, sunteți de acord cu Termini și Condițiile de Utilizare de mai jos.

  • Taxileader își rezervă dreptul, după notificarea clientului, de a anula rezervările unde nu sunt respectate termenii și condițiile sale.
  • Vă informăm că transportul nu se va efectua cu autovehicule de proprietate Taxileader. Rezervările preluate de Taxileader sunt gestionate de companii (colaboratori) externe de transporturi înregistrate și controlate de legile țării de destinație.
  • Responsabilitatea serviciilor este de competența exclusivă a colaboratori externi.
  • Rezervarea dvs va fi confirmată doar după ce ați efectuat plata avansului.
  • În cazul în care există diverse schimbări în planul de călătorie din partea clientului, cooperatorii noștri pot accepta sau nu, depinde de caz, aceste schimbări. Dacă aceste schimbări sunt făcute direct cu cooperatorul nostru și nu prin intermediul Serviciului Clienți Taxileader, compania noastră nu își asumă nici un fel de responsabilitate.
  • Taxileader.net este responsabil în a asigura clientului un transfer cu o companie de transport profesională și înregistrată.Chiar dacă Taxileader.net face tot posibilul în a selecționa cele mai calificate companii de transport, nu este responsabil de daunele care pot fi create de către colaboratorii săi.

    Taxileader.net vă oferă un serviciu de rezervări de transporturi de persoane, în mașini private, minivanuri și autocare în diverse localități din întreaga lume.

Carte de credit, plată în avans.

Datele cărților de credit sunt cerute în faza de finalizare a rezervării pentru a efectua plata avansului. Aceste date nu vor fi salvate pe serverul nostru și nici nu vor fi divulgate colaboratorilor Taxileader.

Anularea și Rambursarea avansului

Faceți clic pe acest link pentru a deschide pagina de rambursări.

În caz de anulare a rezervei, vom rambursa 10% din depozitul plătit.

Pierderea zborului de întoarcere:

Vă recomandăm să selecționați cu atenție ora de plecare spre aeroport (gară). Formularul nostru vă va indica ora de plecare spre aeroport, în mod de a nu pierde zborul. Acest calcul este făcut ținând cont de trafic, de distanță și de timpul necesar pentru a parcurge drumul spre aeroport. În cazul în care selecționați un timp mai scurt decât cel indicat în formularul de rezervare sau introduceți o oră greșită de plecare a zborului, Taxileader nu își asumă nici un fel de responsabilitate dacă pierdeți avionul.

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi zilnic între orele 10:00-19:00 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

Copyright © 2013-2022. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.