Taxi Palermo

Servizio disponibile tutti i giorni dell'anno, anche in orario notturno. Facile da prenotare sul sito o per telefono. Prezzo senza sorprese.

Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
Make sure you have filled in all the fields
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Make sure you have filled in all the fields

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Make sure you have filled in all the fields

Datele pasagerilor

Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi zilnic între orele 10:00-19:00 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Palermo

Rezervare Taxi Minivan și autobuz din aeroportul Palermo-Punta Raisie pentru a ajunge la destinație a Palermo

Taxi PalermoPalermo, capitala regiunii Sicilia, este o bijuterie autentică cu stiluri variate, rezultatul unei serii de dominații diferite de: arabi, normani, spanioli, și așa mai departe. Ca rezultat, istoria sa milenară îl face o destinație populară pentru toți turiștii care vizitează Italia. Zona metropolitană are aproximativ 1 milion de locuitori și este sediul Adunării Regionale Sicilia, cel mai vechi parlament activ din lume.

Palermo nu atrage vizitatori numai pentru frumusețile sale artistice și arhitecturale, ci și pentru împrejurimile sale. Doar gândiți-vă la Cefalù, "perla Mării Tireniene", cu apele sale cristaline și faimoasa catedrală medievală în stil arab-norman și Mondello, stațiunea exclusivistă a orașului Palermo situată între Monte Pellegrino și Monte Gallo.

Printre lucrurile de văzut în acest oraș, merită, fără îndoială, o vizitată frumoasa catedrală unde se găsesc rămășițele lui Roger al II-lea și Frederic al II-lea din Svevia, ambii regi ai Siciliei. De asemenea, vă recomandăm să vedeți Capela Palatină și piețele locale din Palermo, în primul rând Ballarò și Vucciria, cu amestecul lor de voci, mirosuri și culori. În cele din urmă, nu puteți părăsi capitala siciliană fără a încerca delicatesele sale gastronomice: pastele alla Norma, cannoli, casata, arancinele de orez și multe alte specialități.

Aeroportul din Palermo este numit Falcone-Borsellino, în memoria celor doi judecători uciși de mafie în 1993. Acesta este situat la aproximativ 33 km de capitala, în Punta Raisi. Inaugurat in anii '60, a trebuit să țină piept vânturilor puternice numite șirocco care a provocat multe probleme de decolare și aterizare. Pentru a evita această problemă, o altă pistă a fost proiectată într-o direcție transversală.

Rezervați un taxi în Palermo prin completarea formularului de pe această pagină

Taxi Minivan din aeroportul Palermo

Rețeaua de transport public din Palermo nu este chiar un model de eficiență. Cu toate acestea, turiștii sunt avantajați de faptul că o dată ajunși în oraș și se pot plimba liberi. Pentru călătorii mai lungi, transportul este gestionat în totalitate de compania AMAT care include 90 de linii de autobuz și operează de la 4 dimineața până la miezul nopții. În schimb, subteranul din Palermo este administrat de Trenitalia și leagă capitala siciliană de aeroportul său decât de zona înconjurătoare.

Pentru cei care doresc să savureze atmosfera siciliană în întregime, aceasta are cea mai bună metodă de a vă deplasa în confort și comoditate: un transfer de taxi privat spre Palermo.

Avantajele transferului cu un taxi privat sunt diverse, mai întâi de toate folosirea unui vehicul care nu este împărțit cu străinii, ci numai cu oamenii din grupul lor. Un alt avantaj este acela de a cunoaște suma totală care trebuie plătită șoferului în momentul în care formularul este completat. În acest fel, veți evita surprize neplăcute la momentul plății, ceea ce ar putea afecta negativ vacanța dvs. din Sicilia. Orice persoană care dorește să rezerve acest tip de serviciu trebuie să completeze formularul de pe site-ul nostru, iar un șofer calificat și în posesia unei licențe va aștepta vizitatorii la ieșirea din terminal, cu un semn care poartă numele lăsat în formular de rezervare.

Printre altele, un serviciu pentru clienți în limba română este disponibil clienților pentru a rezolva orice problemă și a clarifica orice îndoială.

Rezumând: confort extrem la întâlnirea cu șoferul, nu trebuie să aveți grija bagajelor, nu trebuie să schimbați diferite mijloace de transport în comun pentru a ajunge la cazare, nu se percepe nici o suprataxă în caz de întârziere a zborului sau în cazul transferurilor de noapte și aveți sprijinul maxim al serviciului nostru clienții.

Rezervați acum și economisiți

Distanța pe harta dintre aeroportul Falcone-Borsellino și Palermo.

Copyright © 2013-2022. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.