Taxi Helsinki - Blocați costul

 

Serviciul de taxi de la aeroportul Helsinki, un conducător auto vă așteaptă la ieșire din Terminal. Blocați costul rezervând acum.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 2 persoane
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 6 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Helsinki

Transferuri spre și dinspre aeroporturile din Helsinki

Taxi în Helsinki

Călătoria cu mijloacele de transport în comun într-o țară cu o limbă necunoscută este dificil și există posibilitatea de vă rătăci. De asemenea, poate fi lentă, costisitoare și greoaie dacă aveți multe bagaje, mai ales pentru familiile cu copiii. În mod special, pentru un grup, o familie este mai ieftin și mai comod să ia un taxi privat. Șoferul vă va ajuta cu bagajele și vă va însoți în siguranță și confort. Nu va fi nevoie să vă luptați cu valize grele, cărucioare sau laptopuri - toate acestea în timp ce controlați copiii și harta.

Mersul pe jos poate fi considerat o opțiune plăcută, dar nu în timpul iernii finlandeze! Cu siguranță un taxi încălzit va fi mult mai confortabil. Cu atât mai mult cu cât din Aeroportul Helsinki spre centrul orașului sunt aproximativ 20 km. De ce să așteptați un transfer de la aeroport, să stați în rânduri cu alți zeci de călători, care sunt, de asemenea, dornici să scape de frig, când la sosire vă poate aștepta șoferul nostru care are un semn cu numele dvs.?

Rezervați acum un taxi prin completarea formularului din această pagină

Taxi Helsinki

Evident, un taxi privat este convenabil în orice moment al anului. Dar, pentru cele mai bune preturi, este recomandabil să rezervați în avans. Dacă rezervați la standul de taxi din aeroport, veți plăti cu siguranță mai mult. Iar dacă din nefericire ajungeți în timpul unei greve de transport public, taxiurile vor fi foarte solicitate și mult mai scumpe. Prin urmare, cel mai bun lucru de făcut este să vă rezervați taxiul privat înainte de a porni în vacanță. Taxileader.net vă oferă un mod foarte simplu de rezervare. Nu este nimic mai neplăcut decât să nu ai destul numerar pentru un taxi. Problemă rezolvată! Este posibil să plătiți totul în avans în momentul rezervării. Vă oferim și posibilitatea de a plăti doar un avans iar restul în numerar direct conducătorului auto după ce ați ajuns la destinație. Un alt avantaj este acela de a cunoaște în avans costul serviciului; în plus, nu există nici o suprataxă dacă rămâneți blocat în trafic sau zborul ajunge cu întârziere.

Rezervarea prin Taxileader evită, de asemenea, problemele de comunicare în care sunt implicați călători care nu cunosc limba locală! Nu va fi necesar să explicați șoferului care este destinația dvs. încât aceste informați le-ați comunicat deja în momentul rezervării. În plus, rezervările se pot face în limba română. De asemenea, avem un serviciu pentru clienți disponibil pentru a răspunde la orice întrebare legată de Taxileader.net. Deci, pentru o călătorie rapidă și confortabilă, rezervați o mașină privat cu Taxileader.net.

Rezervați acum și economisiți


Distanța hartă între aeroportul Helsinki și centrul orașului.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.