TAXI AEROPORT DIN LONDRA

Serviciu disponibil tot anul împrejur, chiar și pe timp de noapte. Ușor de rezervat pe site sau la telefon.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 5 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Aeroport din Londra

Rezervați un taxi la aeroportul din Londra

Taxi en Londres

Pe partea de mobilitate, Londra este un oraș foarte apropiat de modul, în care ai obișnuit să-l vezi în filme - este un oraș al localnicilor mereu grăbiți spre serviciu și a turiștilor care se grăbesc să vadă cât mai multe atracții turistice. Pe lângă monumentele de arhitectură vestite în întreaga lume, aici găsești magazine de renume internațional, precum cafenele și restaurante confortabile.

Din acest considerent, Londra este un oraș "întrebat", iar provocarea principală pe partea de transport provine aici, în principal, din considerentul că ai ce vedea în Londra. Anume din acest motiv, mulți dintre turiștii care vin aici aleg un taxi aeroport din Londra - astfel se deplasează mult mai rapid și reușească să viziteze mai multe locuri. Mai jos îți prezentăm câteva obiecte turistice de interes major, destinații grație cărora Londra este una dintre cele mai vizitate capitale din lume.

Destinații turistice din Londra

Deși este destul de complicat să reușești să vizitezi și să admiri întreaga Londra doar în cadrul unei vizite, mai jos îți prezentăm câteva locații, pe care ești pur și simplu obligat să le vizitezi.

Big Ben

Să fim sinceri aici - puține lucruri sunt mai asociate cu Londra decât acest turn uriaș. "Uriaș" în acest context e cel mai potrivit cuvânt - turnul are 97 de metri înălțime, este culminat de un ceas gigant și un clopot sonor, care, de fapt, se și numește Big Ben. Dimensiunile acestui turn sunt cu adevărat impresionante, iar greutatea lui depășește 13 tone.

London Eye

Roata panoramică London Eye, deși este una dintre cele mai noi atracții din oraș, a reușit deja să atragă admirarea localnicilor și a turiștilor. Mai mult decât atât, London Eye este considerat un simbol iconic al orașului, alături de obiectivele turistice mai vechi ale capitalei britanice.

Palatul Buckingham

Palatul Buckingham a fost construit în 1837 și a fost folosit ca reședință a familiei regale încă de la ascensiunea reginei Victoria. Este destul de ușor pentru turiști să înțeleagă dacă regina este acasă: trebuie doar să privească catargul care împodobește acoperișul clădirii - dacă steagul regal flutură, atunci regina este în palat.

Cum funcționează serviciul de taxi privat

taxi aeroport din Londra

Chiar dacă există o varietate de mijloace de transport, este important să înțelegi că imaginea Londrei se aseamănă foarte mult cu ceea ce vezi în filme. Imediat ce vei ateriza și vei părăsi aeroportul, te vei pomeni în centrul unei mulțimi - oameni mereu grăbiți, fiecare pe propria undă.

Dacă vei dori să mergi cu un taxi, îți va fi cu adevărat dificil să faci acest lucru în Londra fără a avea rezervare din timp. Plus la aceasta, nu uita despre șoferii de taxi, care mai încalcă regulile din când în când și iau pasageri, deși nu ar avea dreptul să facă acest lucru.

Pentru o experiență și o siguranță mai bună, este mai oportună opțiunea de a rezerva taxi din timp. Pe partea de comoditate, este cea mai bună opțiune posibilă aici - șoferul taxiului te va aștepta chiar la aeroport, cu plăcuța pe care va fi scris numele tău. Pe partea de tarife totul este transparent - tariful se afișează la început, iar ulterior, nu mai poate suferi nici o modificare.

Procesul de rezervare a unui taxi din Aeroport Londra

Am făcut rezervarea unui taxi din aeroport Londra cât se poate de ușoară. Este nevoie doar să completezi formularul de pe acest site - pentru a face rezervarea vei introduce detalii, precum: aeroportul la care vei sosi, data și ora aterizarii, numărul de pasageri, detalii despre bagaje. În baza acestor date, sistemul va calcula și va afișa costul serviciului.

Alternativ, puteți contacta serviciul clienți (Serviciul clienți telefonic este disponibil de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00), sunând la unul dintre următoarele numere:

Italiană: (0039) 349 19 95 246
Spaniolă: (0034) 664 341 679
Engleză: 0044 (0) 20 3239 1595
Franceză: 0033 (0) 977 196 280
Rusă: 007 499 609 1550

FAQ

Locația pe harta tuturor aeroporturilor din Londra.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.