Taxi Munchen

Luxul călătoriei cu taxiul nu a fost niciodată atât de accesibil. Cereți gratuit un preț și descoperiți toate avantajele serviciului Taxi Munchen.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 4 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Munchen

Rezervare Taxi Minivan și Autobuz spre și dinspre aeroportul Munchen

Taxi Munchen Munchen este un frumos oraș german, capitala regiunii omonime situată în sudul Germaniei. Cu cei 1.470.000 de locuitori, se situează pe locul trei în clasamentul celor mai mari orașe din Germania. Munchen este cea mai importantă stațiune din sudul Germaniei, datorită folclorului său, reședințelor regale, parcurilor mari și muzeelor. Tinerii - localnici sau turiști care vizitează acest oraș sunt atrași de festivalul Oktoberfest, manifestare tipică bavareză, cu muzică și râuri de bere. În plus, orașul german este o destinație pentru călătorii de afaceri pe tot parcursul anului. Este casa unor dintre cele mai renumite companii, cum ar fi Siemens, BMW și Allianz și un important centru ale economiei germane.

Dintre cele mai interesante lucruri pe care le vedem menționăm Marienplatz, frumosul centru al orașului; grădina engleză, care este un plămân verde pentru oraș, incluzând chiar și o zonă rezervată pentru nudiști. Pentru cei care doresc să facă o călătorie în timp, palatul regal și catedrala gotică, numită Frauenkirche, sunt de ne pierdut. Dar, mai presus de toate, oricine ajunge în Munchen nu poate evita să petreacă o seară plăcută în una din fabricile de bere la o halbă însoțită de renumiții wursteli nemțești.

Aeroportul din Munchen se numește Aeroportul Internațional Franz Josef Strauss și este situat la aproximativ 30 km nord-est de oraș. Din punct de vedere calitativ, aeroportul este unul dintre cele mai bune din lume, cu o întreagă gamă de servicii oferite utilizatorilor. Există, de asemenea, un helipad (aeroport pentru elicoptere) care leagă orașul de principalele capitale europene. Rețeaua de transport public a capitalei bavareze este pur și simplu impecabilă și nu dezminte vechiul clișeu potrivit căruia germanii excelează în serviciile publice. Transportul public include metroul cu cele șase linii, o rețea feroviară regională, tramvaie și autobuze care leagă orașul de cele mai frumoase capitale europene precum Viena, Praga, Paris și Bruxelles. Evident, tramvaiele, autobuzele și metroul sunt cel mai rapide și mai convenabile transporturi publice, toate operate de o companie numită MVV. Cu toate acestea, aceste mijloace nu sunt pe primul loc în ceea ce privește confortul.

Acest loc este deținut de taxiurile private prin care München-ul este legat de aeroport. Rezervarea unui serviciu de taxi este rapidă și ușoară. Trebuie doar să completați formularul nostru de rezervare, se va calcula automat prețul exact al transferului, ținând cont de distanță, de numărul de pasageri și de cel al bagajelor.

Rezervați un taxi în Munchen prin completarea formularului de pe această pagină

În cazul unui transfer de la aeroport, clienții sunt întâmpinați de către conducătorul auto la ieșirea de pe terminal, cu un semn cu numele care a fost introdus în formularul de rezervare. Ei bine, datorită acestui serviciu profesionist, pasagerii vor fi însoțiți direct de cazare, indiferent dacă este un hotel sau un apartament. În cazul unui transfer către aeroport, clienții vor fi ridicați la ora indicată în rezervare.

De asemenea, ne amintim că șoferii noștri sunt calificați și dețin o autorizație. În concluzie, alegând serviciile noastre puteți începe și sfârși o vacanță confortabil și fără stres.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.