Transport de persoane Beauvais

Transport în taxi și autocaruri private de la Aeroportul Beauvais Paris. Trasport direct Beauvais - Paris și viceversa.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
Make sure you have filled in all the fields
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Make sure you have filled in all the fields

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.
Make sure you have filled in all the fields

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi zilnic între orele 10:00-19:00 în limba Română (0040) 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxiul nu este bun? Economisiți cu naveta.

Taxi Beauvais

Rezervări de Taxi, Minibus și Autocar de la Aeroport Beauvais Paris

Taxi BeauvaisAeroportul Beauvais este faţă de capitala franceză cel mai îndepartat aeroport și este situat lânga orașul Beauvais, de unde si originea numelui său.

La nord de Paris şi aproximativ 84 km depărtare de acesta, cu un timp de călătorie în mașină care variază în funcție de trafic între 60-75 de minute, este situat unul dintre cele mai eficiente aeroporturi din Franța. Acest aeroport este utilizat în principal pentru zboruri low-cost ale companiilor Ryanair și WizzAir. Pasagerii care aterizează aici tranzitează prin cele două terminale. Există, de asemenea, magazine duty-free, restaurante, servicii poștale, ghișee de valută și servicii pentru persoanele cu handicap. Legăturile de transport cu Parisul sunt diverse: cu autobuzul sau în navete de călători (transportul public) spre anumite stații (cum ar fi Porte-Maillot), cu trenul sau în taxi. În cazul în care călătoriți cu mijloacele publice de transport, cu siguranță va trebui să schimbați liniile de metrou sau de autobus pentru a ajunge la destinație. Aici veți constata diferența de preț, de timp și de calitate comparativ cu un Taxi. 

Mai jos veți găsi distanțele și timpul de călătorie între aeroport și principalele atracții turistice din și în jurul Parisului:

  • Aeroportul Beauvais - Turnul Eiffel: cel mai rapid traseu 95 km parcurs în aproximativ 1 oră și 25 de minute pe A16, față de A1, de 113 km parcurs în 1 oră și 38 de minute;
  • Aeroportul Beauvais - Disneyland Paris: alegând A16, cu trafic regulat  puteți să parcurgeți cei 125 km care separă cele două locuri în 1 oră și 35 de minute;
  • Aeroportul Beauvais - Champs Elysées: singurele autostrăzi care leagă aeroportul de centrul Parisului sunt: A16, care vă permite să acoperiți 95 km în 1 oră și 21 de minute și A1 care prelungește timpul de călătorie.

Costuri indicative Taxi Aeroport Beauvais

Taxi Beauvais 1-4 passeggeri 5-8 passeggeri
Din Beauvais - Muzeul Louvre de la 100 € de la126 €
Din Beauvais - Champs-Élysées de la101 € de la127 €
Din Beauvais - Turnul Eiffel de la102 € de la128 €

Rezervați acum

Aici intervenim noi. Rezervând un transfer cu Taxi Leader nu mai aveți aceste probleme. Veți călătorii în Siguranță - nu riscați să vă rătaciti; în Confort - fără să vă purtaţi singuri bagajele sau să așteptaţi în ploaie; cu un Preț TAXI Minim - comparativ cu tarifele tuturor biletelor și timpul pierdut în mijloacele de transport. Un alt avantaj în a rezerva un Taxi Leader este acela de a știi dinainte exact cât vei cheltui. Prețul rămâne neschimbat chiar dacă rezervați cu mult timp înainte.

Rezervați acum un transfer completând formularul de pe această pagină

Taxi din Beauvais ParisVă reamintim că puteți rezerva în limba Română, iar dacă aveți diverse nelămuriri puteți cere informații sunând la numărul Serviciu Clienți.

Vă sfătuim să rezervați cu cel puțin 48 ore înainte de călătorie, ținând cont că acest aeroport nu se află lânga Paris, deci va fi mult mai dificil să găsiți un taxi direct la aeroport.

Rezervați acum și economisiți

Autor: Luca d'Alessandro Tradus: Liana.

Distanța pe harta dintre aeroportul Beauvais și Paris.
Copyright © 2013-2021. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.