Taxi Eleftherios Venizelos

 

Pentru a rezerva, plătiți doar un mic depozit, iar restul direct la șofer. Taxiuri private cu licență regulată și prețuri stabilite în momentul rezervării.
Soluția ideală de a călători confortabil, fără griji și la prețuri rezonabile.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Pe persoană
pentru 16 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Eleftherios Venizelos

Rezervări de Taxi spre și dinspre aeroportul Eleftherios Venizelos din Atena

Taxi Atena

Aeroportul din Atena este situat în partea de est a orașului, în municipiul Spata și este cunoscut sub numele de Eleftherios Venizelos. Acesta este cel mai aglomerat aeroport din Grecia și servește diverse companii precum Aegean Airlines, Olympic Air, Air Mediterranean, Sky Express și Ryanair. În ciuda crizei economice grecești, aeroportul din Atena a înregistrat o creștere a numărului de pasageri care a atins recent 20 de milioane pe an. Aeroportul poate fi accesat în auto, plus prin 4 linii de autobuz care îl leagă de capitală. Există, de asemenea, o stație de tren și o stație de metrou aproape de aeroport. Există, de asemenea, o zonă specială pentru taxiurile publice, dar acestea sunt cam scumpe, în timp ce serviciu Taxileader.net este mai ieftin.
Ca majoritatea aeroporturilor, este dotat cu magazine, bistrouri și restaurante, un loc de joacă pentru copii, ghișee de schimb valutar. Găsiți chiar și un beauty salon precum și o farmacie. De asemenea, puteți vizita un centru expozițional situat în drum spre aeroport, cu magazine de mobilier și aparate de uz casnic. Aveți acces, de asemenea, la cele nouă magazine duty-free, dar numai dacă zburați într-o țară din afara Uniunii Europene.

Costul indicativ Taxi de la aeroportul Eleftherios Venizelos

Taxi Eleftherios Venizelos 1-4 pasegeri 5-8 pasegeri
De la Aeroportul Eleftherios Venizelos spre centrul Atenei de la 42€ de la 54€
De la Aeroportul Eleftherios Venizelos spre Pireu de la 61€ de la 91€

Rezervați acum

Rezervați un taxi lui Eleftherios Venizelos completând formularul de pe această pagină

Taxi Eleftherios VenizelosExistă o filială a bancii Alpha în Aeroportul Internațional Eleftherios Venizelos din Atena, precum și 4 bancomate aparținând băncilor Alpha Bank, Piraeus Bank, Banca Națională și, respectiv, Eurobank. Este posibil să vă îmbarcați la bordul avionului chiar și cu diverse lichide, dar totuși există numeroase reguli și restricții, deci ar fi indicat să vă informați înainte pentru zborul de întoarcere.
Nu uitați că rezervând un taxi privat cu Taxileader.net, un șofer vă va aștepta în interiorul aeroportului cu o pandìcardă cu numerle dvs. Serviciul pentru clienți este întotdeauna disponibil pentru întrebări pre-vânzare și după vânzare.
Este posibil să contactați serviciul clienți prin telefon, prin live chat și prin e-mail. Puteți să vă rezervați serviciul în limba dvs. și să alegeți să plătiți totul în avans sau doar un deposit, iar restul direct în numerar conducătorului auto.

Rezervați acum și economisiți


Distanța dintre Aeroportul Eleftherios Venizelos și Atena: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții de trafic normale, este de aproximativ 80 - 100 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.