Taxi spre și dinspre Barajas

Călătorind din centrulul Madridului spre Aeroportul Barajas și viceversa nu mai este o problemă. Doar un simplu clic sau un apel telefonic pentru a organiza un transfer în taxi la un preț convenit. Calculați-vă un preț acum.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 7 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Barajas

Rezervare Taxi Minivan și Autobuz spre și de la Aeroportul Barajas

Taxi Barajas Capitala Spaniei - Madridul - este cel mai mare și mai important oraș din Spania. Are aproximativ 3 milioane de locuitori, dar zona metropolitană are cel puțin 6,5 milioane de locuitori. Madridul are 21 de districte, la rândul său împărțite în cartiere diferite (barrios). Ca și capitala Spaniei, este și sediul guvernului și reședința familiei regale Bourbon. Deși este, fără îndoială, o metropolă modernă, în unele zone Madrid își păstrează aspectul original arhaic.

Cei care sosesc în Madrid sunt bulversaați de multitudinea locurilor de vizitat. Recomandăm în principal Plaza Mayor, Puerta del Sol, unde toți vizitatorii caută km 0, Palatul Regal, Muzeul Prado și minunatul parc Buen Retiro. Dar Madrid este mult mai mult: puteți lua micul dejun în unul dintre barurile "istorice", petreceți o seară într-un club unde puteți dansa flamenco, sau să urmăriți un meci de fotbal la stadionul Santiago Bernabeu.

Aeroportul din Madrid este numit Adolfo Suarez, dar este mai bine cunoscut sub numele de Barajas. Este la aproximativ 12 km de centrul orașului și este situat în partea de nord-est a capitalei. Traficul de călători trec prin cele patru terminale ale acestui aeroport este în jur de 49 de milioane. În prezent, este cel mai mare aeroport spaniol și aeroportul european cu cel mai mare număr de conexiuni către țările din America Latină.

Aeroportul Madrid-Barajas este foarte bine conectat la oraș prin diverse mijloace, cum ar fi taxiurile publice, care se bucură de 4 stații în aeroport. Chiar și autobuzele urbane leagă perfect capitala de aeroportul său, mai exact prin linia Exprés 101 și 200. Există, de asemenea și rețeaua subterană, cea mai rapidă cale, care conectează Terminalul 2 cu centrul prin linia roz nr. 8.

Costuri indicative Taxi de la aeroportul Barajas

Taxi Barajas 1-3 pasegeri 4-8 pasegeri
De la Aeroportul Barajas până la Muzeul Prado de la 37€ de la 44€
De la Aeroportul Barajas până la Palatul Regal de la 36€ de la 43€
De la Aeroportul Barajas până la Puerta del Sol de la 38€ de la 45€

Rezervați acum

Rezervați un taxi spre și dinspre Barajas completând formularul de pe această pagină

Taxi Minivan și Autocar spre Barajas

Cei care doresc să viziteze acest oraș "caliente" au o extra opțiune disponibilă, care este și cea mai bună din punct de vedere al economisirii timpului și a banilor. Mai întâi, călătorești confortabil în mașini private cu șoferi autorizați. Completând un formularul de rezervare, veți ști în avans prețul exact al transferului dvs. Economisiți timp prin evitarea diferitelor mijloace de transport publice pentru a ajunge la destinație.

Taxiurile noastre vor însoți clienții de la aeroportul Barajas spre cazarea sau viceversa. Nu mai puțin important este faptul că un șofer va aștepta pasagerii în aeroportul, chiar la ieșirea din terminal, afișând un semn cu numele introdus în formularul de rezervare.

Prin urmare, confortul maxim, întâlnirea cu șoferul dvs., nu trebuie să vă transportați bagajele în sus și în jos prin diverse mijloace de transport în comun, nu este necesară o suprataxă în cazul întârzierii zborului sau în cazul transferurilor nocturne și, în final, transferul nu este niciodată împărțit cu persoane străine. Printre altele, aveți posibilitatea de a comunica cu personalul "Serviciul Clienți" în limba română, pentru rezolvarea oricărei probleme întâmpinată pe website-ul nostru.

Rezervați acum și economisiți

Autor: Luca d'Alessandro Tradus: Liana.

Distanța dintre Aeroportul Barajas și Madrid: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții de trafic normale, este de aproximativ 30 - 40 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.