Taxi Minibus și Autocar din Aeroportul Girona

Taxi Girona. Transfer cu taxiul, microbuzul sau autobuzul privat spre și dinspre Aeroportul Girona Costa Brava. Rezervați în avans pentru a vă asigura un preț convenabil.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Girona

Transfer în taxi de la Aeroportul Girona

Taxi Girona Turistii mai puțin atenți ajunși din toată pentru a vizita Barcelona prin aterizare pe aeroportul Girona. Problema e că numai după ce și-au recuperat bagajele, își dat seama că se află la mai mult de 90 km nord-est de capitala catalană.

Totul făcut cu servicii eficiente, dar cu siguranță nu în același interval de timp cu cele ale aeroportului principal din El Prat (la doar 10 km distanță de Sagrada Familia). Totuși chiar și o astfel de neînțelegere se poate rezolva în mod plăcut dacă alegeți serviciile, operatorii potriviți trasformând călătoria spre Barcelona într-un mini tur admirând minunatele peisaje pe care le oferă partea de nord a insulei Costa Brava pe traseul uluitor care se unește cu Girona (cel mai apropiat oraș până la 13 km) cu capitala.

Aeroportul, conform ultimelor estimări, pare să aibe cea mai mare rată exponențială de creștere a pasagerilor. Este suficient să spunem că, puțin peste jumătate de milion de călători în 1997, au ajuns la aproape 5 milioane pe an în 2007.

Acest lucru se datorează faptului că găzduiește multe companii low-cost și apoi pentru că se află în mijlocul traseului care leagă capitala catalană de sudul Franței. La câteva minute de mare, la mai puțin de o oră de munții înzăpeziți din Pirinei sau de minunile arhitectonice ale lui Gaudi. Deci poziție perfectă! Doar să alegeți serviciile potrivite, așa cum am spus. Decizia de a transforma o neînțelegere într-o călătorie de neuitat depinde numai de tine sau, mai degrabă, de câteva clicuri.

Un serviciu de relații cu clienții în limba română este disponibil pe website-ul nostru, un serviciu de "Callback" prin care veți fi contactat pentru orice problemă la rezervare, iar pentru cei mai puțin bine pregătiți de la tastatura PC-ului va fi disponibil și posibili de a face totul prin telefon.

Cu serviciul de Taxi Girona nu veți mai fi nevoiți să plătiți suma integrală înainte de plecare. Numai un mic avans (pentru a rezerva), iar suma rămasă va fi plătită direct de către client conducătorului de taxi în numerar.

Rezervați un taxi personal completând formularul de rezervare

Taxi Girona Odată ajuns în mașină (transportu care va fi privat și niciodată nu se va împărți cu un străin) va începe călătoria dvs. spre Barcelona. Nouăzeci de kilometri imersați în natura Costa Brava, între priveliștile naturale uluitoare și stațiunile de vis. Prin autopista mediteraneană (artera rutieră care se deplasează de-a lungul coastei estice a Spaniei), veți trece parcurile forestiere, cum ar fi cele din Estany de Sils, Turons de Macanet și Serres del Montnegre i Corredor, care trec prin circuitul de Formula 1 din Montmelò. Toate încoronate de sate fermecate, care vor marca acea oră de călătorie înainte de a ajunge în capitala Cataluniei.

Cu serviciul de taxi Girona, odată ce ajungeți la Barcelona, veți fi condus direct la hotelul indicat în formularul de rezervare Taxileader.net. Vacanță plăcută!

Acceptăm plățile depositului cu carduri de credit.Restul va fi plătit în numerar direct șoferului.

Rezervați acum și economisiți


Distanța dintre Aeroportul Girona - Costa Brava și Barcelona: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții de trafic normale, este de aproximativ 80 - 100 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.