Taxi Schiphol

Trasferimenti în Taxi și autocare de la Aeroportul din Schiphol. Taxiuri directe pentru aeroporturi și viceversa. Rezervați acum.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Schiphol

Taxi, minivan și autocare pentru Schiphol Amsterdam

Taxi Schiphol Regiunea Schiphol este cunoscută nu numai pentru a fi zona de origine a multor importante companii din întreaga lume, dar și ca zona aeroportului Amsterdam. Acesta este situat la aproximativ 18 km sud-vest de centrului Capitalei a "Țările de Jos".

Transferul în taxi de la aeroport spre centrul orașului Amsterdam durează aproximativ 25 de minute în condiții regulate de trafic. Unul din motivele principale pentru care un turist alege un transfer în taxi, mai degrabă decât transportul public, este incapacitatea de a comunica în limba olandeză și, deși poate părea banal, chiar și cititul semnalelor poate fi dificil, ex: Oudezijds Achterburgwal, este numele unei străzi situată în zona centrală a capitalei Olandei.

Costul unui taxi pentru patru pasageri, de la Schiphol din Amsterdam, este în jur de 50 de euro, inclus serviciul «MEET and GREET» - șoferului vă așteaptă la Poarta Sosiri cu o pancardă cu numele dvs.

Deși distanțele Olanda în sunt destul de mici, vrem să vă furnizăm mai multe informații despre distanțele spre principalul aeroport din Schiphol, situat la sud-vest de Amsterdam.

  • Aeroportul Schiphol - Piazza Dam: cel mai bun traseu pentru a parcurge cei 23 km care separă cele două locuri este pe una din autostrăzile A4 sau A10, care durează aproximativ 40 de minute;
  • Aeroportul Schiphol - Gara Centrală Amsterdam: este de aproximativ 30 km parcurși pe prin A5 în aproximativ 35 de minute, evident fără trafic;
  • Aeroportul Schiphol - Alkmaar: pentru cei care doresc să viziteze Târgul de brânzeturi și faimoasele mori de vânt caracteristice acestei locații frumoase, trebuie să parcurgă 47 km de-a lungul autostrăzii A9; călătoria durează aproximativ 40 de minute, luând în considerare traficul obișnuit.

Rezervă un transfer în Amsterdam completând formularului de pe această pagină

Taxi Schiphol Amsterdam

Un rezident alege transportul public (autobuzul sau trenul), încât conexiunile sunt foarte bune, dar cum menționam mai sus, pentru un turist ar fi foarte dificil a ajunge la destinația dorită.

Din păcate, trebuie remarcat faptul că, chiar și într-un oraș atât de civilizat, deși minime, ilegalități există. Puteți veni în contact cu persoanele care nu sunt în posesia unei licențe, care oferă puțin mai mic pentru serviciu de taxi, un șofer neregistrat în agenția care reglementează transportul în Amsterdam: la Gvb.

Rezervați acum și economisiți


Distanța dintre Aeroportul Schiphol și Amsterdam: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții de trafic normale, este de aproximativ 30 - 35 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.