Taxi Luqa

 

Soluția economică, practică și sigură pentru a călătorii din sau spre Aeroportul Luqa. Rezervați acum completând formularul de pe website-ul nostru.

Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 4 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 8 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Luqa (Malta)

Rezervare Taxi spre și dinspre aeroportul Luqa

Taxi Luqa

Arhipelagul maltez este situat în mijlocul Mării Mediterane, la doar 60 de mile de Sicilia și 160 de mile de Tunisia, și dispune de un patrimoniu cultural imens, rezultat al istoriei sale. Doar trei insule din arhipelag sunt locuite: Malta, Gozo și Comino, fără îndoială, una mai frumoasă și mai evocatoare decât cealaltă. În special, Malta este locuită de aproximativ 416 000 de oameni care trăiesc într-un paradis autentic. Insula Malta este însorită pe tot parcursul anului și este foarte populară pentru turiștii din întreaga lume, datorită apelor cristaline și plajele sale frumoase. Cu toate acestea, Malta nu dispune doar de plaje și divertisment. Pentru cei care doresc să se bucure de frumusețile artistice și arhitecturale, insula oferă o gamă largă de monumente și palate de vizitat, de asemenea, capitala Valletta va fi capitala europeană a culturii în 2018. Puteți începe vizita dvs. în Malta cu stilul baroc din Catedrala Sf. Ioan; de asemenea, merită menționat Muzeul Național de Arheologie, unde sunt expuse sculpturi și obiecte ceramice. Diferitele fortificații de pe insulă merită cu siguranță o vizită, datând din timpul Cavalerilor ordinului Sfântului Ioan, cât și în perioada ocupației britanice încheiată cu independența obținută în 1964.

În cele din urmă, pentru iubitorii de muzică și dans St.Julian's este orașul perfect - plin de cluburi și restaurante. Aeroportul Maltei este situat în partea de sud a insulei, în orașul Luqa și este la aproximativ 8 km de capitala Valletta. Primul terminal de pasageri al aeroportului maltez a fost inaugurat pe 31 martie 1958 de către guvernatorul vremii. Din 1992, Malta a devenit un aeroport internațional, hub-ul Air Malta și Ryanair, cu un trafic de pasageri de peste 500.000. Este dotat cu un Hard Rock Café și diverse alte zone de catering.

Completați formularul de pe această pagină pentru a rezerva un taxi în Malta

Taxi în Malta

Pentru cei care aterizează pe aeroport sau sosesc în portul Maltei, deplasarea pe teritoriul insulei este destul de simplu. Puteți opta pentru autobuzele companiei de transport public, care leagă aeroportul de orice locație de pe insulă. Pe lângă transportul public există și alte companii private ca Terravision, care conectează aeroportului Luqa cu diferite orașe precum Sliema și St. Julian's. De asemenea, în afara aeroportului puteți închiria o mașină pentru a visita insula.

Cu toate acestea, pentru cei care nu doresc să conducă și doresc să petreacă o vacanță relaxantă, nu este nimic mai bun decât să luați un taxi privat spre și dinspre aeroportul din Malta. Aceasta este o soluție comodă, dar mai ales convenabilă, deoarece, deși nu este un serviciu partajat cu străini, puteți împărți cheltuielile totale cu membrii grupului cu care călătoriți. Un avantaj suplimentar constă în cunoașterea în avans a costului exact al serviciului dvs., prin completarea formularului de pe site-ul nostru cu informațiilor legate de transfer, cum ar fi adresa, numărul de pasageri, numărul de bagaje, data, etc. Prin rezervarea acestui tip de serviciu, veți găsi un șofer calificat, autorizat, care va aștepta clienții la ieșirea din terminalul de pasageri și va avea un semn cu numele introdus în formularul de rezervare. Toate acestea pentru o vacanță de neuitat, de relaxare, doar distracție 100%!

Alte locații

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.