Taxi Aeroportul din Sevilia

Transferuri cu taxi minivan și autobuz spre și dinspre aeroportul din Sevilia. Serviciu profesional, la un cost fix și șoferi cu experiență.

 

 
Rezervă acum completând formularul
Pe persoană
pentru 4 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Pe persoană
pentru 7 persoane indicativ
Costul afișat este indicativ minim. Completați formularul pentru costul exact.
Mai mult

Completați formularul

Încărcare...
Taxileader booking system
Vă rugăm să verificați câmpurile
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Vă rugăm să verificați câmpurile

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.

Întoarcere :

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Selectați orarul potrivit care vă permite să ajungeți la aeroport cu 2 ore înainte.

Persoana stă în vehicul, iar scaunul cu rotile rabatabil merge în portbagaj.
Sunt necesare cel puțin două transferuri
Va rugam selectati o optiune
Vă rugăm să verificați câmpurile

Date personale


Selectați tipul de transfer

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Clienţi zilnic între orele 10-18 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

FĂRĂ COADĂ DE AȘTEPTARE LA AEROPORT

Preluare de la aeroport fără coadă de așteptare.

Taxi Sevilia

Serviciu de taxi pentru aeroportul din Sevilia

Taxi Sevilia

Sevilia este al patrulea cel mai mare oraș din Spania și este situat în partea de sud-vest a Peninsulei Iberice. Cu cei 750.000 de locuitori, orașul poate fi considerat în toate privințele capitala Andaluziei, deoarece reprezintă pe deplin arta, cultura și economia zonei. Importanța Seviliei se datorează și faptului că centrul său istoric este printre cele mai importante din întreaga Europă. Este suficient să spunem că principalele sale monumente (Giralda, Catedrala și Alcazar), au fost declarate patrimoniu UNESCO în 1987.

Amănunțit, Giralda este actualula clopotnița a catedralei din Sevilla, deși născută ca almohad minaret, a servit drept model pentru minaretele orașelor imperiale marocane din Rabat și Marrakech. Giralda are 34 de scări și a fost folosită de arabi ca și loc de rugăciune, dar și ca observator. Catedrala orașului este un adevărat lăcaș de comori. Pe lângă faptul că este cea mai mare catedrală spaniolă, este a treia ca mărime din lume.

Arhitectura sa prezintă elemente gotice și renascentiste; în interior, puteți vizita mormântul faimosului Cristoforo Colombo. Alcazar este fosta reședință a conducătorilor arabi. De o frumusețe deosebită sunt grădinile Reales Alcazares, unde rămâi extaziat în fața  magnificelor jocuri de culori ale apei.

Pentru evitarea cozilor și penru a vă garanta un acces rapid vă recomandăm să rezervați online un tur cu un ghid de pe site-ul oficial.

Aeroportul internațional al capitalei Andaluziei, mai bine cunoscut sub numele de San Pablo, se află la aproximativ 12 km de Sevilia. Este destul de mic, are doar un singur terminal și o singură pistă, dar cu toate acestea, aeroportul Seviliei este bine conectat cu alte orașe din Spania, cum ar fi Madrid, datorită rețelei de autostrăzi eficiente a orașului, în special a autostrăzii A4, care vă permite să ajungeți în capitala spaniolă în mai puțin de 5 ore.


Mai jos sunt enumerate diverse distanțe între aeroportul San Pablo și alte locații importante:

 Aeroportul San Pablo - Plaza de España: este nevoie de aproximativ 15 minute în condiții de trafic normal pentru a ajunge în centrul istoric al Seviliei și de a se bucura de minunile sale istorice și arhitecturale;

 Aeroportul San Pablo - Gibraltar: pentru a ajunge la promontoriu, va fi nevoie să călătoriți 208 km pe autostrazile AP-4 și A-381 pentru aproximativ 2 ore și 20 de minute

În ceea ce privește transportul, Sevilia are o rețea eficientă de mijloace de transport, în special autobuze. Acestea sunt operative între orele 6:00 - 23:30 în timpul săptămânii și între 7:00 și 23:30 în zilele de sărbătoare. În mod normal, costul unui bilet de autobuz este de 1,40 EUR. Pentru cei care doresc mai multe informații în ceea ce privește transportul public din Sevilia, le puteți găsi pe site-ul tussam.es.

Orașul andaluz oferă tuturor posibilitatea de a se deplasa cu tramvaiul și cu metroul (biletul de metrou costă 1,35 EUR). Pentru cei care doresc să viziteze principalele locuri de interes din Sevilia, puteți opta și pentru autobuzul turistic: biletul este valabil 2 zile și costul este de 18 EUR pentru adulți și 7 EUR pentru copii sub 12 ani; copiii sub 5 ani nu plătesc. Un alt mod original de a vedea acest frumos oraș este de a alege o plimbare cu barca pe râul Guadalquivir; o experiență unică pentru a cunoaște Sevilia dintr-o perspectivă diferită. Taxiurile publice sunt, de asemenea, destul de utilizate, de culoare albă și ușor accesibile în întregul oraș; totuși nu vă recomandăm călătoria spre și dinspre aeroportul din Sevilia. De fapt, în funcție de ora sosirii sau dacă vă aflați la ore de vârf, este posibil să fiți nevoiți să așteptați destul de mult un taxi public.

Serviciul Taxileader la aeroportul din Sevilia

Cea mai bună opțiune pentru a ajunge în oraș rapid și mai ales convenabil este să rezervați un transfer privat spre și dinspre aeroportul din Sevilia. Fără griji de orice fel, veți plăti online un mic avans la momentul rezervării, iar restul în numerar direct șoferului imediat ce ajungeți la destinație. Un șofer calificat va aștepta clienții în interiorul aeroportului, cu un semn cu numele introdus în rezervare. Pe lângă cunoașterea în prealabil a prețului transferului, nu va trebui să așteptați, deoarece șoferul este deja în interiorul aeroportului gata să preia clienții.

De ce alegere Taxileader.net

Taxileader.net este cea mai bună alegere pentru cei care sosesc în Sevilia, având o gamă largă de vehicule, precum și șoferi calificați și prietenoși, disponibili pentru a recomanda cele mai bune locuri. În cele din urmă, deoarece într-o țară străină se poate descuraja cu ușurință din cauza problemelor lingvistice, Taxileader.net oferă clienților săi un număr de telefon urgență.

Taxi Aeroportul SeviliaServiciul Taxileader funcționează într-un mod foarte simplu: este suficient să completați un formular de rezervare cu toate datele transferului dvs., iar sistemul nostru va calcula automat costul real; în acest fel veți beneficia de un preț fix care rămâne blocat din momentul în care rezervați.

În interiorul aeroportului, șoferul va aștepta clienții la ieșirea de pe terminal cu un semn care poartă numele introdus în formularul de rezervare. Serviciile noastre sunt garantate printr-un e-mail de confirmare și a unui SMS cu numărul telefon de urgență; o garanție suplimentară este oferită de colaborarea cu cele mai bune companii europene din domeniul transferurilor private, pentru care lucrează șoferi bine pregătiți. În plus, pentru familiile cu copii, Taxileader vă oferă de asemenea, posibilitatea de a alege scaunul pentru mașină pentru copili, totul inclus în costul transferului.

În concluzie, bazați-vă pe Taxileader și bucurați-vă de o ședere fantastică în acest oraș minunat, care este Sevilia.

Distanța dintre aeroportul Sevilia și oraș.

Copyright © 2013-2024. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.