Taxi Eindhoven

Serviciul de taxi, microbuz sau autobuz din Eindhoven este de asemenea disponibil spre orașe precum Amsterdam, Bruxelles, Rotterdam și altele.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 3 persoane
Pe persoană
pentru 6 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi de Luni-Vineri de la 10h-18h. Informații Clienţi în limba Română 0040 368 63 00 05

BLOCAȚI PREȚUL

Spre deosebire de taxiurile locale acum știți costul în avans, fără surprize o data ajuns la destinație

ȘOFERI EXPERȚI

Toate vehiculele noastre sunt conduse de șoferi autorizați și cu experiență

REZERVAȚI ȘI ECONOMISIȚI

Servicii profesionale la un cost accesibil

DIVERSE AUTO DISPONIBILE

Taxi, Navete și Autobuze disponibile 24 ore

NU PLĂIȚI TOTUL ÎN AVANS

Avantaje: plătiți în numerar direct șoferului

Taxi Eindhoven

Taxi minibus și autobuz de la aeroport Eindhoven

Taxi Eindhoven Aeroportul Eindhoven este situat în partea de sud a Olandei și se află la aproximativ 57 de kilometri de Germania legat prin autostrada A67 spre est și la aproximativ 25 de kilometri de Belgia prin autostrada E34 spre sud. Datorită poziției geografice excelente și a unui serviciu de transport, inclusiv serviciul de taxi privat, este destul de ieftin a ajunge în locații din țările vecine. Multe dintre servicii sunt folosite de călători pentru a ajunge în același oraș din Eindhoven, dar și destinații aflate la o distanță de peste o sută de kilometri, cum ar fi Amsterdam, Bruxelles, Den Haag, Rotterdam, etc.

Multe companii aeriene low-cost care operează pe aeroportul Eindhoven au contribuit la creșterea numărului de zboruri către și din acest oraș, iar numărul de pasageri în tranzit pe acest aeroport este într-o creștere continuă.

Un zbor low-cost este o bună oportunitate pentru turiști să zboare mai întâi la Eindhoven și apoi la Amsterdam, dar aterizarea pe aeroportul Eindhoven și apoi ajungerea la destinație cu transportul public nu este deloc ușoară și rapid; în consecință, atunci când decideți să călătoriți trebuie să luați în considerare anumiți factori de logistică, unul dintre aceștia fiind transferul de taxi de la aeroportul Eindhoven spre destinația dorită.

Rezervați acum un transfer completând formularului de pe această pagină

Taxi Eindhoven Folosind serviciul de rezervare taxi de la și spre aeroport permite, printre altele, remedierea problemei de a căuta un autobuz sau alt mijloc de transport public, cu posibilitatea de a pierde timp, iar in final apelând un taxi pentru a ajunge la destinație. Prin intermediul formularului de rezervare de pe această pagină și în câteva clicuri, vă rezervați o mașină privată spațioasă, cu un șofer punctual indiferent dacă pick-up-ul se efectuează la aeroport sau în oraș.

În acest fel vă deplasați în orice moment al zilei sau al nopții, întotdeauna în siguranță, spre și dinspre orice loc, fără o mare pierdere de timp și bani rezolvând problema limbii care nu trebuie subestimată, chiar dacă în Olanda se poate comunica și în limbă Engleză, oricum poate fi un dezavantaj în plus pentru obținera informațiilor utile pentru călătoriile cu mijloacele de transport în comun într-un oraș care nu vă este cunoscut.

Rezervați acum și economisiți


Distanța pe harta între aeroportul Eindhoven și oraș: durata medie a unei călătorii cu taxiul, în condiții normale de trafic, este de aproximativ 15-20 de minute.

Copyright © 2013-2019 Taxileader.net™. All rights reserved.