Taxi Aeroportul Ruzyne - Praga

 

Rezervare taxi privat, direct de la Aeroportul Ruzyne până la cazare. Blocați costul. Rezervați acum.

Tarife Taxi. Completați formularul pentru un cost exact.
Pe persoană
pentru 4 persoane
Pe persoană
pentru 8 persoane
Mai mult
Încărcare...
Taxileader booking system
Make sure you have filled in all the fields
De la
De la
Încărcare...

Alegeți țara în care vă preluăm

Vă preluăm din

spre un

Către
Către
Încărcare...

Alegeți orașul de destinație

Vă transportăm spre

spre un

Make sure you have filled in all the fields

Dus:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.

Întoarcere:

Completați câmpurile și selectați o mașină

Veți fi preluat

Acest avans este necesar pentru a călători fără probleme în caz de trafic

Persoane cu handicap locomotor: Mașinile noastre nu sunt echipate pentru transportul de persoane cu handicap. Persoana în cauză va călătorii fără probleme în mașina, iar scaunul cu rotile trebuie să fie pliant.
Make sure you have filled in all the fields

Datele pasagerilor

REZERVĂRI ONLINE ACCEPTATE 24/24H

Serviciul Informații Clienţi zilnic între orele 10:00-19:00 în limba Engleză și Italiană
Sunați-ne cu Whatsapp

VĂ AȘTEPTĂM ÎN AEROPORT

Oricare ar fi locația de preluare, conducătorul auto va afișa un semn cu numele dvs. La aeroport, vă întâmpină în interior, în zona sosirilor.

REDUCERE PENTRU TRANSFERURI DUS-ÎNTORS

În diferite orașe oferim o reducere la transferul de întoarcere. Completați formularul și profitați de reducere!

GRATUIT CONFIRMARE PRIN SMS

În plus pe lângă e-mail, veți primi o confirmare prin SMS cu 36 de ore înainte (sau aproape de transfer).

Taxi Ruzyne

Taxi Ruzyne – Rezervări Taxi din Aeroportul Ruzyne Praga

Taxi Aeroport Ruzine

Orașul Praga, capitala Republicii Cehe și capitala Boemiei, este un loc de o frumusețe extraordinară. Are aproximativ 1.200.000 de locuitori și se află pe malurile râului Moldava. Datorită frumuseții sale și a centrul său istoric, capitala a fost inclusă printre siturile patrimoniului mondial UNESCO. Cu numeroase monumente și clădiri de mare valoare artistică, Praga face destinația preferată pentru aproximativ 6.000.000 de vizitatori în fiecare an, iar primul pas în oraș va fi făcut pe Podul Carol - simbolul necontestat al orașului.
Podul cu o 520 de metri lungime, a fost construit de Carol al IV-lea în secolul al XIV-lea, iar până în 1741 a fost singurul pod peste Moldava.

Orașul este împărțit în 3 cartiere vechi:

  • Cartierul Mic, pe partea de vest a râului Moldava;
  • Orașul Vechi, pe malul estic;
  • Orașul nou, dezvoltat din secolul al XIV-lea.

Cele mai bune zone din Praga includ Teatrul Național, templu de muzică și plin de ornamente și decorațiuni realizate de cei mai renumiți sculptori ai secolului al XIX-lea; Piața Orașului Vechi, una dintre cele mai importante zone din Praga încă din Evul Mediu, caracterizat prin Turnul Primăriei cu Ceas Astronomic; Poarta de Pulbere, intrarea în Orașul Vechi, numită așa, pentru că era folosită ca depozit de muniții.
Desigur, Praga este mult mai mult decât atât, dar nu putem descrie în cuvinte toate lucrurile de vizitat în această frumoasă capitală.

Praga are un aeroport internațional denumit, din octombrie 2012, după mare dramaturg și politician ceh Vaclav Havel. Aeroportul este situat în Ruzyne, un oraș la mai puțin de 15 km de centru capitalei și are 3 terminale, ultimul fiind rezervat exclusiv zborurilor VIP și low-cost. Aeroportul Ruzyne are un trafic de pasageri de aproximativ 12,5 milioane de persoane și este legat de centrul orașului prin diverse mijloace de transport în comun, chiar dacă nu există legături directe cu Praga cu trenul sau cu metrou. În schimb, autobuzele urbane pleacă de la ieșirile din Terminal 1 și 2.
Având în vedere neplăcerile cauzate de imposibilitatea de a ajunge cu ușurință în centrul orașului, există o soluție alternativă foarte bună, care constă într-un serviciu de taxi privat spre și de la aeroportul din Ruzyne.

Rezervați acum un transfer prin completarea formularului din această pagină

Taxi RyzineAvând în vedere și o anumită dificultate în înțelegerea și vorbirea limbii cehe, un transfer confortabil și fiabil este, fără îndoială, ceea ce este nevoie pentru a avea o vacanță de neuitat în capitala cehă.

Profitați de această oportunitate, este foarte simplu: trebuie doar să completați un formular de rezervare cu detalii despre călătoria dvs. Veți cunoaște în avans totalul transferului, iar un șofer calificat și în posesia unei autorizații vă va aștepta în aeroport la sosirea pe terminal cu un semn care poartă numele lăsat în formularul de rezervare.

Caracteristica principală a serviciilor noastre este accea nu sunt partajate cu străinii, ci numai cu pasagerii al căror număr este specificat în formularul completat în momentul rezervării. De asemenea, este posibil să contactați un Serviciul Informații Clienți în 4 limbi pentru a răspunde la orice întrebare sau pentru a vă clarifica orice îndoială cu privire la serviciile noastre.

Autor: Luca d'Alessandro

Copyright © 2013-2021. Taxileader.net face parte din Tourleader.net. Toate drepturile rezervate.